Een leidingwaterkoeler is de perfecte oplossing voor als u een waterkoeler op kantoor wilt voor een laag prijsje. In plaats van dat de waterkoeler dure waterflessen gebruikt, maakt u gewoon gebruik van het leidingwater dat bij u uit de kraan komt. En doordat de koeler is aangesloten op de waterleiding hoeft u zich nooit zorgen te maken of u nog wel genoeg water heeft en of u de fles al moet vervangen. U geniet gewoon altijd van heerlijk water, speciaal gefilterd door middel van een geavanceerd waterfilter. Zo geniet u nog meer van uw water!

Hoe werkt een leidingwaterkoeler?

Een leidingwaterkoeler werkt heel eenvoudig: wij sluiten de koeler voor u aan op de waterleiding, zodat u altijd fris en koel water bij de hand heeft. Hiervoor maakt de koeler gebruikt van een geavanceerd waterfilter, dat ervoor zorgt dat u altijd het beste water drinkt. Het leidingwater is in Nederland van uitstekende kwaliteit, zeker als u het vergelijkt met andere landen, maar omdat we graag willen dat u het beste water heeft gebruiken wij een geavanceerd filtersysteem. Hiermee zorgen we dat de kwaliteit consistent is en dat u altijd geniet van het beste water, ieder moment van de dag, waar u ook woont in Nederland. Naast dat het filter garandeert dat uw leidingwaterkoeler het beste water aanbiedt heeft het ook grote voordelen op het gebied van hygiëne. Door middel van het filter zorgen we ervoor dat alles goed schoon blijft en dat er geen kans op verontreiniging is. Als u gewoon uit de kraan drinkt dan is dit risico er altijd, maar met een leidingwaterkoeler van Aqua Light weet u zeker dat u dit risico geminimaliseerd heeft. Onze koelers vormen namelijk een gesloten systeem met het leidingwater, met daartussen nog een waterfilter. Zo bent u altijd verzekerd van het beste drinkwater. Vergelijk dit met de situatie waarbij u uit dezelfde kraan drinkt waar u uw handen wast of zelfs de afwas doet. Het risico op verontreiniging wordt dan al snel groot, wat u kunt voorkomen door een leidingwaterkoeler. Niet alleen omdat het water gefilterd is, maar ook omdat u op deze manier kunt garanderen dat de koeler ook echt alleen voor drinkwater wordt gebruikt.

De juiste koeler voor uw bedrijf

U vindt bij Aqua Light een ruim assortiment leidingwaterkoelers, zodat u altijd de leidingwaterkoeler kunt vinden die past bij uw bedrijf. De eerste keuze die u moet maken is de grootte van uw model. Wilt u een tafelmodel, dat wat minder ruimte inneemt en ook iets minder capaciteit heeft? Of kiest u juist voor een staand model dat u gemakkelijk ergens neer kunt zetten? Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende andere opties, zoals een bekerhouder. Een bekerhouder is ideaal als u van plan bent de leidingwaterkoeler te gebruiken in een ruimte waar ook uw klanten komen. U kunt ze dan direct een fris glaasje kwaliteitswater aanbieden. Gebruikt u de leidingwaterkoeler vooral voor uzelf en uw werknemers dan heeft u misschien minder behoefte aan een losse bekerhouder, ook vanuit duurzaamheidsoogpunt. Heeft u interesse in een leidingwaterkoeler van Aqua Light? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen wat wij voor u kunnen betekenen. U kunt dan direct een koeler bestellen, of ervoor kiezen om eerst het apparaat op de proef te nemen. Zo kunt u geheel vrijblijvend de voordelen van een leidingwaterkoeler ervaren en weet u direct of een koeler iets voor u is. Daarnaast kunnen wij ook een keer bij langs komen om de voordelen van een Aqua Light koeler toe te lichten en u de verschillende opties voor te leggen. Bel daarom nu voor direct contact!