Voor veel bedrijven is de vergaderzaal als een soort visitekaartje voor het bedrijf. Je wilt graag een goede indruk maken op klanten, partners en ook andere partijen. Ook hoe het vergadermeubilair eruitziet is hierbij van belang. De meubels moeten er niet alleen goed uitzien, het geeft ook jouw imago als onderneming weer. Kortom, het juiste vergadermeubilair aanschaffen doe je niet over een nacht ijs. Op Shiraz.nl kun je inspiratie opdoen. En ook advies vragen over het juiste vergadermeubilair voor jouw onderneming kan natuurlijk bij ons. Contact opnemen met ons bedrijf kan heel gemakkelijk. Op de contactpagina op de website vind je alle benodigde informatie daarvoor. Neem contact op met de telefoon om direct een medewerker te kunnen spreken over vergadermeubilair of andere zaken. Of stuur een mailtje als je meer van het mailen bent en er niet zo veel haast mee hebt (of wanneer het buiten openingstijden is). Het contactformulier invullen op onze website kan ook. We hebben slechts enkele gegevens nodig en behandelen die natuurlijk altijd strikt vertrouwelijk. In het bericht kun je jouw vragen stellen. Ook voor klachten of tips kun je gebruikmaken van het contactformulier. Wil je onze producten van dichtbij bekijken? Kom dan eens langs in de showroom. Zo krijg je het beste beeld van al jouw mogelijkheden.

Bestel vergadermeubilair op maat

Het vergadermeubilair van Shiraz is voor iedere klant op maat te maken en door jou online te bestellen. Levering wordt altijd heel snel geregeld. Kies uit vele gerenommeerde merken zodat je weet dat je altijd goed zit. Ook grote vergadertafels zijn bij ons verkrijgbaar. Binnen drie weken heb je deze artikelen ontvangen. Wat minder grote vergadertafels en natuurlijk vergaderstoelen behoren ook tot ons assortiment van vergadermeubilair. Zo richt je iedere vergaderruimte stijlvol en professioneel in. Online bestellen bij ons is erg voordelig. Ook omdat verzending, inhuizen en montage allemaal gratis zijn. Wij leveren onze klanten graag service en diensten van kwaliteit. Uiteraard is advies over ons vergadermeubilair altijd gratis en vrijblijvend. Ook een offerte aanvragen kan bij ons geheel vrijblijvend. Waarom is de inrichting van een vergaderruimte zo belangrijk? Hieronder enkele redenen:

  • Comfort (wel een actieve werkhouding uiteraard) en een rustige werkomgeving bevorderen de productiviteit van werknemers. Klanten en zakenpartners voelen zich bovendien erg welkom en op hun gemak
  • Langdurige vergaderingen zijn een stuk beter uit te houden met de juiste vergaderstoelen
  • Het is zeer belangrijk om je goed af te kunnen zonderen voor vergaderingen in een aparte ruimte

Dit zijn enkele van de belangrijkste beweegredenen achter het aanschaffen van een vergaderinrichting bij een kantoormeubelexpert.

Persoonlijk advies en service op maat

Bij Shiraz vinden we persoonlijke aandacht voor de klant super belangrijk. Ook leveren we voor iedereen graag service op maat. Dit geldt ook voor iedere klant die op zoek is naar nieuw vergadermeubilair van goede kwaliteit. We bespreken graag met jou wat de beste oplossingen zijn voor jouw bedrijf. Wil je een grote of juist een kleine vergaderzaal inrichten? Hoe lang wordt er vergaderd bij jouw onderneming? Zijn de besprekingen meestal kort of duren ze vaak meerdere uren? Dit zijn enkele factoren die je mee kunt nemen bij het aanschaffen van het juiste vergadermeubilair. Onze medewerkers hebben al jaren ervaring en ze beschikken over de juiste kennis om jou optimaal te informeren bij het maken van de keuze. Zij weten precies welk vergadermeubilair het best geschikt is voor jouw situatie. Schroom dus zeker niet om advies in te winnen bij een van onze werknemers. Meubels aanschaffen voor jouw vergaderruimte(s) is een belangrijke zaak waar wij jou graag verder mee helpen. Bevorder de sfeer op de werkvloer met goede voorzieningen.