Een waterbed kan men beter een watermatras noemen want het gaat immers om het matras en niet zo zeer om het onderstel. Een watermatras dat overigens in een bedmeubel geplaatst wordt noemt men hardside. Dit zijn uitzonderlijk zware bouwwerken dat u na plaatsing in de slaapkamer moeilijk kunt verplaatsen dan wel verhuizen. De softside variant is enkel het watermatras dat u naar believen bij kunt vullen. Door het in zijn geheel te legen is het wel degelijk te vervoeren en dat maakt de keuze voor de softside modellen doorgaans eenvoudiger. Het hangt uiteraard geheel van uw wensen af wat voor type watermatras u wilt kopen: hardside of softside. Elk kent zo zijn nadelen. Maar laten we vooropstellen dat het watermatras an sich te verkiezen valt boven matrassen van ander materiaal. Een aantal voordelen dat wij vaak gebruiken zijn onder andere:

  • Het verhoogde ligcomfort. Uw gehele lichaam wordt namelijk ondersteund in plaats van het feit dat vooral drukpunten worden belast. Punten die u juist liever wilt ontzien.
  • Er zijn diverse merken die een watermatras op de markt hebben gebracht die u kunt verwarmen. Altijd een lekker warm bedje tot uw beschikking. En dat is vooral in de periode herfst en winter een ware uitkomst. U wilt aan de ene kant een warm bed maar aan de andere kant niet de hele nacht uw verwarming aanzetten. Dat probleem is van de baan dankzij een watermatras.
  • Wij van merkwaterbed.nl bieden u vele merken en producten aan. Naast het feit dat we vrijwel direct tot levering overgaan, zullen we ook zorg dragen voor de complete installatie en montage. U hebt er simpelweg na het online bestellen geen omkijken meer naar.

Dankzij een watermatras wordt het gewicht van uw lichaam beter verdeeld

Kies uw watermatras uit ons assortiment door eerst te bepalen of u een hardside of softside matras dan wel bed wilt kopen. Vervolgens kiest u de maat uit. We bieden u vanaf 100X200 cm tot wel 200×220 cm matrassen aan. Uiteraard kunt u ook uw minimum en maximum te besteden bedrag aanvinken zodat u snel het zoekgebied overzichtelijker kunt maken. Hebt u een keuze gemaakt? Vul dan uw gegevens in zoals uw naam, adres en contactgegevens. U kunt ook gelijk digitaal het bedrag overmaken via iDEAL, Mister Cash of door het zelf via internetbankieren over te maken. U ontvangt van ons een bevestiging en informatie over het moment van levering. Het is tevens mogelijk om alle modellen met eigen ogen te bekijken in één van onze showrooms. U kunt niet alleen bekijken maar ook voelen en zelfs uittesten. U bent van harte welkom om het watermatras naar keuze uit te proberen in:

  • Rijswijk,
  • Voorburg,
  • Den Haag,
  • Of in de outlet store, ook in Rijswijk, waar u voor zachte prijzen een prachtige watermatras kunt kopen.

Kijk voor de exacte locaties en de openingstijden op onze website. Het is ook zeker mogelijk om van te voren aan te kondigen dat u bij ons langskomt. Dan weet  u tevens zeker dat er een vriendelijke medewerker voor u klaarstaat die u graag rondleidt door de showroom naar keuze.

Kiest u voor hardside of toch voor een softside model?

U zult eindelijk beter slapen. Hebt u bijvoorbeeld last van uw schouder of heup? Komt u moeilijk in slaap? Of slaapt u vaak onrustig waardoor u ieder uur weer wakker wordt? Dan is een waterbed de oplossing. Of u het nu zelf wilt monteren of dit werk liever aan ons uitbesteedt, u krijgt er altijd een handige handleiding bijgeleverd inclusief een boekje waarin u alles over het onderhoud kunt teruglezen.