Mijn vrouw en ik hebben deze maand een huis gekocht in Breda. We kopen allebei uit Noord Holland en hadden van te voren nooit verwacht dat we een huis zouden kopen in Breda. We woonden al jaren erg fijn in een klein dorpje bij Amsterdam in de buurt. We komen allebei uit deze omgeving en kozen er daarom 9 jaar geleden om hier een huis te kopen. We hadden een leuk huisje dat in de buurt was van de bedrijven waar we werkten. De vestiging waar ik werkte werd echter opgeheven en daardoor kon ik hier niet meer werken. Ik vond mijn werk erg leuk en wilde eigenlijk niet weg bij het bedrijf. Mijn manager gaf aan dat er plaats voor mij was in de vestiging in Breda, maar dan moesten wij hier wel voor verhuizen. Ik besprak het met mijn vriendin en we vonden het allebei een lastige keuze. Mijn vrouw wilde minder gaan werken, zodat ze meer tijd kon doorbrengen met onze kinderen, maar wilde liever niet verhuizen. Ik wilde graag bij het bedrijf blijven werken, maar snapte dat het een grote impact zou hebben op het gezin. We moesten dan een nieuw huis kopen en met ze allen verhuizen. We hebben vele gesprekken over het onderwerp gehad en uiteindelijk besloten om te verhuizen naar Breda. Wij hadden Breda wel eens bezocht, maar kenden de stad niet goed. Het leek ons verstandig om een aankoopmakelaar in Breda te gebruiken om een huis te kopen. Een aankoopmakelaar uit Breda kent de markt en zou ons goed kunnen adviseren over de verschillende opties. Wij hadden bovendien niet de mogelijkheid om elke keer naar Breda heen en weer te rijden en een aankoopmakelaar in Breda zou alvast veel zoekwerk voor ons kunnen verrichten.     

Struijk Makelaar & Taxateur werd onze aankoopmakelaar in Breda

We zochten online naar websites van een aankoopmakelaar in Breda en vonden verschillende makelaars. Aan al deze makelaars vroegen we hun tarief en wat ze voor ons konden doen. We besloten om een gesprek aan te vragen bij de drie makelaars met het beste tarief. Een van deze makelaars was Struijk Makelaar & Taxateur. Het gesprek bij deze aankoopmakelaar in Breda vonden wij erg prettig. Op hun website http://www.struijkmakelaar.nl/aankoopmakelaar-breda/ hadden we al het een en ander of de makelaar gelezen en er werd ons meer uitgelegd tijdens het gesprek. We hadden het over het soort huis waar wij op zoek naar waren, wat ons budget was, in wat voor een buurt we wilden wonen en wat zij voor ons konden doen. De makelaar legde aan ons uit dat ze veel werk voor ons uit handen konden nemen en een betere koopprijs konden afdingen. We besloten na het gesprek om voor deze aankoopmakelaar in Breda te kiezen. Al snel vonden ze een aantal leuke huizen voor ons. We probeerden meerdere huizen in een weekend te bezoeken en al snel hadden we ons huis gevonden in Breda.

Erg blij met ons huis

Met de hulp van de aankoopmakelaar in Breda konden we het huis kopen voor een goede prijs. Het huis staat in een leuke buurt, vol met jonge gezinnen. Het huis is precies wat wij zochten en gaan onze toekomst vol vertrouwen tegemoet. Wij waren erg blij met Struijk Makelaar & Taxateur werd onze als aankoopmakelaar in Breda.

  • Deze makelaar rekende een laag tarief vergeleken met andere makelaars
  • Ze konden ons veel werk uit handen nemen
  • Al snel hadden ze meerdere geschikte huizen voor ons gevonden
  • Met hun hulp hebben we voordelig een erg mooi huis gekocht