Ik heb al jaren kippen thuis en ben erg blij met deze dieren. Kippen zijn gemakkelijke dieren om te houden en elke dag krijg je gratis een heerlijk eitje van ze. Toen ik vorige maand ging verhuizen, wilde ik de kippen graag meenemen, maar het kippenhok was aan vervanging toe. Ik kon het hok uit elkaar halen en weer opnieuw opbouwen, maar het leek mij beter om een nieuw kippenhok te kopen. Ik had de website van diverse bedrijven bezocht, maar was niet tevreden over hun aanbod. Op de website van dierenverblijf.com vond ik wel een prachtig groot hok en besloot om dit hok te kopen, ik ben erg blij dat ik dit gedaan heb. Toen ik klein was, hadden wij diverse kippen bij ons thuis. Mijn vader was dol op dieren en wij hadden altijd dieren in onze buurt. Ik voedde de kippen bijna elke dag en haalde de verse eieren uit het hok weg. Uiteindelijk besloot mijn vader om te stoppen met de kippen, maar ik heb er altijd fijne herinneringen aan gehad. Ongeveer negen jaar geleden besloot ik om zelf kippen en een kippenhok te kopen. Ik had veel ruimte in de tuin en het leek mij leuk om zelf ook kippen te houden. Kippen zijn prachtige beesten en hebben niet veel aandacht nodig. Ik geniet elke dag van een vers eitje en die zijn veel lekkerder dan uit de supermarkt. Een paar maanden geleden heb ik een nieuw huis gekocht  en vorige maand was de verhuizing. Ik wilde de kippen graag meenemen, maar het kippenhok was niet meer in de beste staat. Het leek mij het beste om een nieuw kippenhok te kopen, zodat ik dit nieuwe hok weer jaren lang kon gebruiken. Het oude hok haalde ik uit elkaar, want de nieuwe bewoner zou het oude hok niet gebruiken.

Een kippenhok kopen bij dierenverblijf.com

Toen ik zocht naar website om een kippenhok te kopen, vond ik diverse webshops. Bij veel winkels vond ik het aanbod tegenvallen, of de prijzen erg hoog. Ik wide graag een mooi hok kopen, zodat mijn kippen veel ruimte hebben om rond te lopen. Ik vond gelukkig ook de website van dierenverblijf.com en zag dat zij een zeer groot aanbod hebben. Zij hebben veel goede beoordelingen ontvangen, waardoor ik wist dat het een betrouwbaar bedrijf is. Ik vond op deze website een prachtig groot hok voor een goede prijs en besloot om dit kippenhok te kopen.

Veel ruimte voor de kippen

Het hok werd de volgende dag al geleverd en zag er prachtig uit. Voor de zekerheid bracht ik nog een extra beschermlaag aan, zodat het hok nog langer goed blijft. Het hok ziet er mooi uit en er is veel ruimte voor de kippen om rond te lopen. Ik ben erg blij met de aankoop en raad de website dierenverblijf.com.

  • Ik kon hier voor een goede prijs een mooi kippenhok kopen
  • Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan artikelen
  • Het bedrijf heeft veel goede beoordelingen van klanten
  • De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd
  • Het hok ziet er prachtig uit en is erg groot