Ik werk voor een klein bedrijf in de buurt van Utrecht en hielp dit jaar mee met het organiseren van het personeelsuitje. Er werken iets meer dan dertig mensen in het bedrijf en dit jaar zochten wij naar een origineel uitje. Met een team zouden wij het uitje regelen en wij hadden verschillende ideeën besproken. Ik stelde voor om het personeelsuitje in Amsterdam te houden en veel collega’s vonden dit het leukste idee. Via Specialtours.nl konden wij een leuk uitje boeken en hebben een erg leuke dag samen gehad. Elk jaar wordt er een uitje georganiseerd en dit jaar besloot ik om te helpen. Wij hebben niemand in het bedrijf die deze taak op zich neemt, maar er zijn altijd mensen die het leuk vinden om het uitje te organiseren. Ik werk al een aantal jaar voor het bedrijf en had nog nooit geholpen met de organisatie van het uitje, daarom besloot ik om dit jaar te helpen. Samen met drie andere vrijwilligers zou ik de dag organiseren en wij hadden al snel verschillende ideeën verzamelt. Ik stelde voor om met het personeelsuitje naar Amsterdam te gaan en daar iets te doen. Over alle ideeën werd gestemd en uiteindelijk kreeg mijn idee de meeste stemmen. In Amsterdam is altijd genoeg te doen en veel werknemers komen niet vaak in de hoofdstad van ons land. Wij konden een mooi bedrag per personeelslid uitgeven en wilden bij het personeelsuitje in Amsterdam ook met ze allen iets gaan eten. Iedereen kreeg verschillende taken om te regelen en ik zou op zoek gaan naar bedrijven die uitjes verzorgen. De andere,collega’s zouden de bus regelen, de communicatie verzorgen naar de medewerkers en de financiën regelen. Ik had veel zin in het uitje en besloot om in de avond thuis alvast op zoek te gaan naar mogelijkheden.

Veel keuze voor een personeelsuitje in Amsterdam

Toen ik zocht naar bedrijven die een personeelsuitje in Amsterdam verzorgen, kwam ik al snel de website van Specialtours.nl tegen. Dit bedrijf helpt niet alleen met uitjes, maar ook met tours, workshops en rondvaarten. Ik nam contact op met dit bedrijf en wilde graag weten wat zij ons konden aanraden. Ik werd vriendelijk geholpen en verschillende leuke ideeën voorgesteld. Bij dit bedrijf konden wij ook direct het avondeten regelen en wij zouden korting krijgen, omdat wij een grote groep hadden. De spookwandeling leek mij de beste keuze voor ons personeelsuitje in Amsterdam en deze wandeling was voordelig te boeken.

Een zeer leuk uitje

Vorige week was ons personeelsuitje in Amsterdam en wij hebben een erg leuke dag gehad. Van te voren hadden wij allemaal lekker gegeten en daarna begon de wandeling. De spookwandeling was erg leuk en de gids kon erg goed vertellen. Achteraf kreeg ik verschillende leuke reacties van mijn collega’s en iedereen heeft een leuke avond gehad. Ik raad Specialtours.nl aan voor het boeken van een personeelsuitje in Amsterdam.

  • Het is mogelijk om uitjes, tours, workshops en rondvaarten bij hun te boeken
  • Het bedrijf kon ook het avondeten regelen
  • Wij kregen korting vanwege het aantal deelnemers
  • Het uitje was erg leuk en ik kreeg veel leuke reacties