Op beat-it.nl kunt u een blog over hardware vinden. Want niet alleen zijn we een commercieel bedrijf dat de beste merken op het gebied van computer hardware bieden tegen de laagste prijzen die er in Nederland te vinden zijn. We willen u tevens op de hoogte blijven houden van de laatste uitvindingen en innovaties op IT-gebied. We schenken niet zoveel aandacht aan software maar des te meer aan hardware. In ons blog over hardware leest u van alles over de laatste ontwikkelingen van gerenommeerde topmerken waaronder:

  • HP,
  • Xerox,
  • Microsoft
  • Maar ook Acer en Asus.

We houden u in ons blog over hardware op de hoogte over producten van deze merken. We leggen ze vaak naast elkaar en proberen hier een objectief oordeel over te vellen. Zo kan het zo zijn dat het een bedrijf meer baat heeft bij een printer van HP en dat we een ander bedrijf een Xerox aanraden. Als u ons blog over hardware zou willen bijhouden dan is het verstandig om de site even te bookmarken zodat u het snel terugvindt tussen uw favoriete websites. Kijkt u zo eens in de 2 weken op onze website, u zult zien dat we het blog over hardware actief bijhouden. Bent u al een tijdje op zoek naar nieuwe multifunctionals voor op het kantoor? Of gaat u een gloednieuw kantoor inrichten zodat u nieuwe pc’s en alles wat daar bij komt kijken nog moet aanschaffen? We hopen natuurlijk dat u dan voor Beat-It kiest. We beschikken over de kennis om uw kantoor te automatiseren terwijl u altijd de laagste prijs betaalt. Sterker nog, mocht u elders hardware tegenkomen voor een lagere prijs, dan passen we daar onze prijzen direct op aan.

Spijker uw kennis bij met dit blog over hardware

Dankzij dit handige blog over hardware weet u direct welke producten er in de mode zijn en welke er aan uw vereisten voldoen. Wilt u bijvoorbeeld dat uw medewerkers snel kunnen printen of scannen? Of twijfelt u nog tussen een zwart-wit en een kleurenprinter? Wilt u iets meer weten over de verschillen tussen de servers van HP, Dell of Intel? Wij hebben hier uiteraard diverse teksten over geschreven die u in het blog over hardware terugvindt. Het is natuurlijk handig om de website te bookmarken zodat u zo nu en dan het blog over hardware kunt lezen. Maar aan de andere kant zou u dit blog over hardware ook kunnen kwijtraken. Want wellicht hebt u tientallen bookmarks op uw webbrowser aangemaakt. Is er dan nog een andere manier om ons te volgen? Het antwoord is bevestigend. Want u kunt ons volgen via Twitter en liken op Facebook zodat u de laatste blogposts direct kunt lezen via deze media.

Een bestelling is via onze webshop snel gemaakt

U bent ongetwijfeld bekend met het fenomeen “online bestellen”. Hebt u ons blog over hardware gelezen en een interessant product gevonden? Bestel dan direct door uw adres- en contactgegevens in te vullen. Hebt u al een account? Log dan direct in met behulp van uw profielnaam en wachtwoord. U hoeft enkel nog te betalen door het verschuldigde bedrag over te maken via een digitale betaalservice. U kunt daarbij denken aan iDEAL, PayPal of de credit card. Wist u dat u bij ons tevens na aflevering kunt betalen? Kijk rustig de kat uit de boom. Mocht het product niet zo bevallen dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. U kunt per product lezen wat de levertijden zijn. In principe zijn de afgebeelde producten uit voorraad leverbaar. En dat betekent dat we binnen 1 werkdag kunnen bezorgen!