Een aantal jaar geleden voelde ik mij niet helemaal goed en toen ben ik eens naar mijn huisarts gegaan. Deze heeft toen een paar tests bij mij gedaan en daaruit volgde het bericht dat ik ernstig ziek was. Ik zal u de details besparen, maar ik kan u zeggen dat ik inmiddels twee jaar vol met behandelingen verder ben, en dat ik heel wat op mijn dak heb gekregen. Inmiddels ben ik gelukkig weer helemaal gezond en een tijdje geleden heb ik besloten dat ik nu mijn droom wil gaan verwezenlijken. Al sinds ik jong was, wilde ik graag de bühne op. Ik droomde er altijd van om actrice te worden, maar durfde mij nooit aan te melden voor een cursus toneelspelen. Ik zat wel bij een lokale vereniging maar daar leerde ik niet echt de fijne kneepjes van het vak toneelspelen. Vandaar dat ik een tijd geleden de stoute schoenen heb aangetrokken en mij heb voorgenomen om eens te gaan kijken waar ik moest zijn wanneer ik mij wilde gaan verdiepen in het toneelspelen. Ik heb dit gedaan via het internet omdat ik in mijn omgeving geen mensen heb die ik zou kunnen vragen waar ik moest zijn voor het volgen van lessen in toneelspelen. Het antwoord heb ik uiteindelijk via Google weten te vinden.

Ik heb leren toneelspelen bij ToneelhuisAmsterdam.nl

Ik leer graag van mensen die al jaren werkzaam zijn in het vak. Vandaar dat ik ook niet zomaar bij het eerste het beste instituut wilde leren acteren. Ik wilde alleen een cursus gaan volgen bij een instituut waar ik er zeker van kon zijn dat ik hoogwaardige lessen zou ontvangen. Ik heb namelijk niet heel veel geld en daarom wilde ik er zeker van zijn dat ik het toneelspelen zou leren van iemand met veel verstand van zaken. Ik ben daarom gaan googelen op ‘toneelspelen’ en toen kwam ik uit op de site van ToneelhuisAmsterdam.nl. Ik was meteen heel erg onder de indruk van alles wat ze hier op deze site aanboden. Het geheel maakt op mij een heel professionele indruk en dat was precies waar ik naar op zoek was. Vandaar dat ik niet lang hoefde te twijfelen over de vraag of ik hier wilde leren toneelspelen. Ik heb mij diezelfde dag nog ingeschreven en daar heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt van gehad. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een school waar u goed kunt leren toneelspelen dan raad ik u aan om eens een keer een kijkje te nemen op de site ToneelhuisAmsterdam.nl. Hier kunt u namelijk allerlei lessen nemen en u kunt zich in korte tijd heel snel ontwikkelen.

Inschrijven is heel erg eenvoudig

Veel mensen in mijn omgeving dachten dat het heel moeilijk zou zijn om te leren toneelspelen in Amsterdam. Men verwacht vaak dat hier heel lange wachttijden gelden, maar dat blijkt helemaal niet zo te zijn. Dat is het fijne van het leren toneelspelen bij een gerenommeerd instituut; je krijgt altijd de best mogelijke service. Dat vind ik heel erg prettig en daarom volg ik hier met heel veel plezier de lessen. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar een adresje waar u zich in het acteren kunt verdiepen, dan raad ik u aan om eens even te kijken wat men van ToneelhuisAmsterdam.nl voor u kan betekenen. Kortom:

  • ik ben heel enthousiast over dit instituut
  • ik raad dit toneelhuis aan iedereen van harte aan
  • hier krijg je lessen van zeer hoge kwaliteit

Mocht u meer willen weten over bijvoorbeeld de docenten waar u les van zult krijgen, kijk dan even op de site.