Elektromaterialen zijn er in allerlei vormen en maten. Het gaan om een simpele meter waarmee u de netspanning kunt meten. Maar ook om ingewikkeld schakelmateriaal zoals een dimmer. Omdat u als aannemer of als doe-het-zelver wellicht geen tijd hebt om weer terug te rijden naar de bouwmarkt en er tevens geen acute noodzaak is om deze elektromaterialen te gebruiken, kunt u ze het beste in uw eigen tijd via onze website uitzoeken en bestellen. Gaat u een lamp installeren of het stopcontact op de kinderkamer kindvriendelijk maken? Of bent u verantwoordelijk voor de bouw van een aantal huizen en bent u daarom op zoek naar professionele elektromaterialen? Wat de reden dan ook is, wij zijn van geen kleintje vervaard en u kunt dan ook in bulk bestellen bij elektro-kopen. We doen ons best om enkel kwaliteit aan te bieden tegen een scherpe prijs. U wilt immers niet te veel geld betalen voor een lichtschakelaar. We leveren van bekende A-merken omdat we dan zeker weten dat we u het beste van het beste kunnen bieden. U kunt daarbij denken aan merken zoals:

  • Busch-Jaeger,
  • Jung,
  • Gira,
  • En Niko.

Mocht u per ongeluk het verkeerde materiaal hebben ontvangen of hebben besteld, dan hebt u altijd nog de mogelijkheid om het vrijblijvend binnen 14 dagen retour te zenden. Dan krijgt u namelijk direct uw geld terug maar we kunnen u tevens alternatieve elektromaterialen toesturen als u dat wenst.

We helpen u graag bij het uitzoeken van uw elektromaterialen

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bent u niet echt thuis in de wereld van de elektromaterialen? Dat is natuurlijk niets om u voor te schamen, er is ook zoveel keus. Laat daarom iets van u horen. Bel ons even op of stuur een e-mal en zet daarin al uw prangende vragen. Wij weten vervolgens wel welke elektromaterialen u het beste kunt gebruiken om uw project af te ronden. Het begrip “elektromaterialen” is enorm breed. Want niet alleen slaat het op de bekabeling en de buizen waar deze draden doorheen lopen maar ook om alle schakelaars en knoppen. Daarnaast is er allerlei gereedschap op de markt waar u veilig mee kunt werken, ook als u per ongeluk bent vergeten om de stroom eraf te halen. Verlichting in de breedst mogelijk zin valt ook onder elektromaterialen en dan hebben we het nog niet eens gehad over groepenkasten in de meterkast en natuurlijk aardingsmateriaal. Dat laatste moet u zeker aanbrengen omdat bij een ongeval de spanning direct in de aarde verdwijnt en u en uw gezin veilig blijft tegen elke vorm van elektrische spanning. Op onze website vindt u een interessante pagina met onze laatste producten en tevens een pagina met onze aanbiedingen. Vergeet dan ook niet om regelmatig een kijkje te nemen zodat u snel een weloverwogen keuze kunt maken.

Als u vandaag bestelt dan hebt u de bestelling morgen al in huis

Hebt u uw gewenste elektromaterialen gevonden? Geef dan ook hoeveel u van elke accessoire wilt bestellen. Gaat het om grote bulkbestellingen? Dan is het verstandig om ons eerst een seintje te geven. U kunt ons kantoor op afspraak bezoeken in Nijverdal zodat we met u rond de tafel kunnen zitten en zelfs een offerte op te stellen. Daar kunt u tevens uw producten afhalen, handig als u toch in de buurt woont. Maar dat is voor het overgrote deel van de bestellingen allemaal niet nodig. klik op de elektromaterialen die u nodig hebt, vul uw gegevens in en betaal via iDEAL of een andere betaalservice. Binnen 1 à 2 werkdagen worden de producten thuisbezorgd!