Rook jij regelmatig een joint? Dan is het een aanrader om eens te overwegen om deze zelf te gaan maken met behulp van gefeminiseerde wietzaden. In veel landen is het kweken van wietplantjes verboden, maar in Nederland is dat niet het geval! Mits jij je natuurlijk aan de maximum toegestane hoeveelheid houdt en enkel kweekt voor eigen gebruik. Waarom zou je dit nu doen als je ook naar een coffeeshop kunt gaan om daar joints te kopen? Een groot voordeel van het zelf plantjes kweken met behulp van gefeminiseerde wietzaden is dat je exact dat ras kunt opkweken dat jou het best bevalt. In veel coffeeshops heb je een beperkte keus op het moment dat jij een joint bestelt, maar zodra je gaat kijken naar wietplantjes, dan zul je zien dat er echt heel veel verschillende rassen bestaan. Net zoals het met andere planten het geval is, heeft ook ieder wietras zijn eigen eigenschappen. Ze hebben hun eigen specifieke smaak en hun eigen soort high. Smaken verschillen en dat geldt ook op dit gebied. Wat sommige mensen heerlijk vinden, vinden anderen maar matig en andersom. Door zelf aan de slag te gaan met de kweek van gefeminiseerde wietzaden, kun je precies die variant krijgen die jij het lekkerst vindt in gebruik! Bekijk nu de webshop https://freeseedsonline.com/.

Waarom gefeminiseerde wietzaden?

Waarom zou je nu specifiek voor gefeminiseerde wietzaden kiezen op het moment dat jij zelf met opkweken aan de slag gaat en wat is het verschil met gewone zaden? Het verschil zit hem in het geslacht van de plant. Bij willekeurige wietzaadjes is het zo dat je altijd moet afwachten of de plant mannelijk of vrouwelijk wordt, terwijl je bij de gefeminiseerde wietzaden zeker weet dat je een vrouwelijke plant zult krijgen. Waarom is dit nu van belang? Omdat juist de vrouwelijke exemplaren beschikken over een zeer hoge dosis THC en dat is het stofje dat het bijzondere effect geeft op het moment dat je de blaadjes gaat roken in de vorm van een joint. Je kunt dus voor reguliere zaden gaan en dan hopen dat je hier een plantje uit krijgt dat vrouwelijk is. Of je kunt kiezen voor gemanipuleerde zaadjes en zeker weten dat je de feminiene planten krijgt en dus zult kunnen genieten van een heerlijke high. De keus is natuurlijk altijd aan jou, maar met gefeminiseerde wietzaden is het dus wel zo dat de kans op een succesvolle kweek gegarandeerd is terwijl je anders het risico loopt dat je allemaal mannelijke plantjes krijgt die voor het roken eigenlijk waardeloos zijn.

Bestel online bij Free Seeds Online

Wie aan de slag wil gaan met het opkweken van gefeminiseerde wietzaden en helemaal zelf plantjes laten groeien voor de joints, die moet absoluut inkopen doen bij Free Seeds Online! Daar zijn verschillende redenen voor aan te dragen, namelijk:

  • alle zaadjes die zij verkopen, zijn gefeminiseerde wietzaden
  • je kunt bij hen vele verschillende rassen vinden
  • van ieder ras bieden zij een duidelijke omschrijving
  • zij verzenden altijd alles zeer discreet, zodat zelfs de pakketbezorger niet ziet wat jij besteld hebt
  • zij kunnen heel snel leveren

Allemaal uitstekende redenen dus om juist voor hen te kiezen. Bovendien is het zo dat je bij hen terecht kunt voor zaden van plantjes die binnen moeten groeien of juist ook buiten kunnen overleven. Ook voor medicinale wiet en voor autoflower zaden, automatisch bloeiende varianten, ben je bij hen helemaal aan het juiste adres. Wat jij dus ook maar zoekt op dit gebied, je kunt het bij hen altijd vinden en dat ook nog eens tegen scherpe prijzen. Daarom is Free Seeds Online de webshop voor een ieder die gefeminiseerde wietzaden zoekt!