Gaat u binnenkort naar een gala toe? Bijvoorbeeld omdat u geslaagd bent voor de middelbare school, bent afgestudeerd of misschien zelfs wel bent gepromoveerd? Of zoekt u galajurken omdat familie of vrienden gaan trouwen en u bruidsmeisje bent? Er zijn vele redenen om op zoek te gaan naar galajurken. U kunt er ook een aantrekken bij de opening van een bijzonder theaterstuk, en opera, een film of omdat u naar een belangrijke conferentie gaat. Genoeg voorbeelden dus er is ongetwijfeld wel een voorbeeld een keer van toepassing op uw leven. U wilt natuurlijk niet te veel betalen. Want als u reëel bent dan zal het ook weer niet zo vaak gaan gebeuren dat u galajurken draagt. Maar is het niet heerlijk om uzelf eens lekker te verwennen? Zet uzelf in het zonnetje en verschijn als een prinsesje op een galafeest. Binnen ieders budget kunt u op onze website op zoek gaan naar prachtige galajurken. Kijkt u maar eens bij De Galazaak en vergeet niet om deze website te bookmarken. Dan kunt u op een moment dat u het beste uitkomt rustig de perfecte jurk uitzoeken. Dat is dan ook tevens weer een van de grote voordelen van het internet: een brede collectie op een site waar u 24 uur per dag tussen kunt snuffelen.

Koopt u liever niet online? Kom dan de galajurken in onze winkels passen

En als u de galajurken hebt gevonden die u misschien wel zou willen kopen of in ieder geval graag wilt passen dan kunt u een eigen account aanmaken. De gekozen jurkjes plaatst u op het digitale verlanglijstje en kunt u tevens doorsturen naar één van onze filialen. Maak dan een pasafspraak en dan leggen we de galajurken alvast voor u klaar als u langskomt om ze aan te passen. Passen is niet per definitie noodzakelijk want de site is tevens een webwinkel. Mocht u bijvoorbeeld te ver weg wonen, mocht er haast bij zijn of kent u simpelweg uw maten uit uw hoofd? Dan is er niets op tegen om direct af te rekenen als u een weloverwogen keuze hebt gemaakt. En ook al hebt u een foutje gemaakt of valt de jurk anders uit dan het op de foto’s leek, dan kunt u gelukkig altijd nog de galajurken binnen 14 dagen kosteloos terugsturen. Op onze website vindt u natuurlijk de exacte openingstijden van de verschillende filialen. Op de maandag zijn we standaard gesloten maar verder bent u in principe 6 dagen per week meer dan welkom in:

  • Amersfoort,
  • Den Bosch,
  • En Eindhoven.
  • Voor algemene vragen kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor in Leusden.

Via onze website zult u snel een keuze kunnen maken

Naast galajurken kunt u ook feestjurken en sexy cocktailjurkjes bestellen in de dessins en kleuren die u maar wenst. U kunt eenvoudig uw zoekgebied binnen de site aanpassen door op kleur, merk en type galajurk te zoeken. Tevens kunt u uw maximum te besteden bedrag invoeren. Wat uw budget dan ook mag zijn, het zal u ongetwijfeld lukken om een prachtige jurk te vinden. Vergeet u trouwens niet om er accessoires bij te kopen? U zult immers ook nette hakschoentjes of naaldhakken willen hebben. En een bijpassende tas, een stel sieraden en lingerie om onder de galajurken te dragen. Ten slotte kunnen mannen ook hun neus ophalen want we hebben een keur aan smokings, overhemden, lakschoenen en strikjes voor hen te koop. Hebt u hier verder nog vragen over? Hebt u hulp nodig met het uitzoeken of online bestellen? Klim dan in de pen en schrijf en e-mail.