In Nederland zijn er veel mannen die last hebben van een wijkende haarlijn. Ze worden kaal. Bij de een begint dit proces al op zeer jonge leeftijd. Vanaf de leeftijd twintig jaar kan er in extreme gevallen al sprake zijn van haaruitval. Bij de ander zet de haaruitval zich later in, maar het patroon is en blijft hetzelfde. Eerst zal de haargrens wijken. Vervolgens valt het haar op de kruin af. In sommige gevallen kiezen mannen er voor om hun hele hoofd kaal te scheren. Andere mannen kiezen er voor om een toupet te dragen. Wat wij van veel kalende mannen horen is dat zij erg veel last hebben van wat wel eens wordt genoemd: ‘het verval op het hoofd’. Zeker jonge mannen vinden het heel erg vervelend. Een oplossing voor het probleem ligt echter voor handen. Een haartransplantatie Turkije kan er namelijk voor zorgen dat u weer een mooie kop met haar heeft. Een haartransplantatie Turkije laat u uitvoeren door Esteworld. De reden dat u voor een haartransplantatie Turkije bij ons moet zijn en niet bij een ander, is dat er veel klinieken zijn die geen keurmerk hebben. Dat hebben wij wel. Wij zijn een erkende kliniek. Dat betekent dat wij iedere drie maanden gecontroleerd worden. Wij werken met kundige chirurgen die de haartransplantatie Turkije uitvoeren. U heeft dus altijd te maken met een ervaren persoon en dat komt de veiligheid van de ingreep ten goede. Haartransplantatie Turkije is een oplossing voor haarverlies die duurzaam is. Dat betekent dat wanneer u deze behandeling ondergaat, u er op kunt rekenen dat uw haar ook echt blijvend terugkomt. Door een haartransplantatie Turkije zult u er weer jong, fris en goed uitzien. Het zorgt er voor dat het zelfvertrouwen dat minder werd door de onzekerheid die gepaard ging met uw kaalheid weer hersteld wordt. Wij zijn een kliniek die zorgt voor:

 

  • De beste en meest kundige haartransplantatie
  • Goedgekeurde kliniek door het ministerie van volksgezondheid
  • Keurmerk van de Nederlandse haarstichting
  • Gratis en vrijblijvende offertes en nazorg na behandeling
  • Garantie op resultaat: 95 procent nieuwe aangroei

 

Haartransplantatie Turkije: hoe gaat dat in zijn werk?

Hoe gaat dat precies in zijn werk? Bij een haartransplantatie Turkije worden gezonde haarzakjes aan de achterkant van het hoofd verplaatst naar de gebieden waar de haarzakjes zitten die wel gevoelig zijn voor uitval. Hierdoor gaat het haar weer groeien op de goede plekken. Het gedeelte van de schedel waar het haar niet gevoelig is voor uitval wordt ook wel ‘de eeuwige krans’ genoemd. Het is heel logisch dat wanneer deze gezonde en sterke haarzakjes naar de kalende plaatsen worden verplaatst, het haar dan weer gaat groeien. Het mooie aan de behandeling is dat u uw eigen lichaam het werk laat doen en daarom is het ook een duurzame oplossing die het gewenste resultaat zal opleveren, want het haar zal blijvend terugkomen en dat is precies wat u wilt. Tijdens de behandeling zal u plaatselijk verdoofd worden. We kunnen u dan ook geruststellen en u vertellen dat de behandeling in zijn geheel niet ingrijpend of pijnlijk is. Ook na de haartransplantatie Turkije kunt u er op rekenen dat u geen pijn zult hebben, want wij zullen u dan voldoende pijnstillers voorschrijven die eventuele onaangename pijn zullen wegnemen. Het herstel zal soepel verlopen. Wij hebben veel ervaring met haartransplantatie Turkije en kunnen u dan ook garanderen dat de ingreep succesvol zal verlopen. Heeft u interesse in haartransplantatie Turkije, dan kunt u contact opnemen met onze kliniek. Online kunt u alvast een consult aanvragen en wij bieden u ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Stuur hiervoor een aantal duidelijke foto’s in van uw haarsituatie en dan kijkt onze specialist welke behandeling het beste aan zal sluiten op uw situatie. Uiteraard is deze offerte geheel vrijblijvend. Informatie over de kosten zullen wij u doen toekomen zodra u ons de informatie heeft toegestuurd. Ook na de haartransplantatie Turkije kunt u rekenen op onze zorg. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent over de ingreep en u kunt dan ook rekenen op een consult na behandeling in Nederland waar wij zullen kijken of de haartransplantatie Turkije succesvol verlopen is. Wij geven u een garantie en als de haarzakjes niet zijn gaan groeien, dan heeft u recht op een nieuwe haartransplantatie Turkije.

Behandelingen

Als u bij ons kiest voor een haartransplantatie, dan weet u zeker dat het goed gebeurd. Ook kunt u rekenen op een PRP behandeling. Deze behandeling zorgt er voor dat de ingezette haarzakjes een betere en snellere ontwikkeling doormaken zodat de haartjes sneller aangroeien op de kale plekken op uw schedel. Deze behandeling is ook gunstig voor de rest van uw haar en u zult dan ook zien dat het haar dikker en steviger wordt na deze behandeling. Ook zorgt deze behandeling ervoor dat kleine wondjes die er ontstaan door de ingreep sneller genezen. Natuurlijk raden wij onze cliënten altijd aan om na de ingreep rustig aan te doen. Gezond eten, geen alcohol en goed slapen bevordert de ontwikkeling en zal er voor zorgen dat u hoofd snel herstelt en dat de haartjes sneller gaan groeien. Binnen de kortste keren geniet u van een mooie kop met haar waar u zich niet meer voor hoeft te schamen. Maak direct een afspraak met een van onze medewerkers en we maken een behandelplan.