U kunt speelgoed van Nerf kopen via de website van Light Strike: http://www.light-strike.nl/. Nerf is een merk dat speelgoed maakt voor kinderen. Het merk maakt bijvoorbeeld speelgoed geweren die darts afvuren van schuim. Light Strike is niet over alle producten van Nerf enthousiast. Light Strike maakt zelf ook speelgoed geweren die veiliger zijn. Hier zullen we het straks over hebben. Veiligheid gaat natuurlijk boven alles. Er wordt echter één artikel verkocht van Nerf via de website van Light Strike waar we helemaal achter staan. We zullen nu kort wat over dit artikel vertellen. Hoewel het kopen van speelgoed geweren natuurlijk wat dubieus is, hoeft u zich, als u voor uw kind dit speelgoed van Nerf kopen gaat, geen zorgen de maken: doordat deze geweren schuim afschieten zijn ze niet gevaarlijk en ook niet agressief. Het schuim dat afgevuurd wordt is erg zacht en veroorzaakt dus geen pijn. Het artikel dat u via deze website van Nerf kopen kunt is de Nerf N-Strike Elite Stryfe. Met dit topartikel van Nerf kan tot wel 22 meter geschoten worden. Daarnaast kunnen alle zes schuim-darts achter elkaar afgeschoten worden. Als u besluit dat u dit artikel van Nerf kopen wilt, worden deze darts van schuim natuurlijk bijgeleverd. De Nerf N-Strike Elite Stryfe wordt dus geleverd inclusief de schuimen munitie. Bovendien is het artikel nu zelfs in de aanbieding! Normaal kunt u dit artikel van Nerf kopen voor €39,95. Nu kunt u dit speelgoed van Nerf kopen voor slechts €24,95. Als u besluit dat u dit product van Nerf kopen wilt, en u gaat nu tot aanschaf over, is de levertijd slechts één tot vier werkdagen. Het product is geschikt voor kinderen vanaf acht jaar. Gelieve geen producten van Nerf kopen voor kinderen die jonger zijn, maar helemaal niet voor kinderen beneden de drie jaar. Wij raden dit ten zeerste af, omdat er kleine onderdelen zijn verwerkt in het speelgoed. We zullen u hieronder kort wat meer informatie geven over Light Strike. Vervolgens zullen we vertellen waar u terecht kunt voor meer informatie en hoe u contact met het bedrijf kunt opnemen.

Nerf kopen via de website van Light Strike

Light Strike maakt zelf ook speelgoed geweren, waarvan de meeste veel veiliger zijn dan producten van Nerf. Dit natuurlijk uitgezonderd het artikel dat we hierboven beschreven hebben, want anders zouden we het niet verkopen. Light Strike geweren schieten met infrarood licht dat onschadelijk en onzichtbaar is, en daardoor enorm veilig. Voordelen hiervan zijn:

 • lang speelplezier
 • de munitie kan niet kwijtraken
 • het geweer hoeft niet geladen te worden
 • er kan onbeperkt geschoten worden

Nu vraagt u zich misschien af waarom u via Light Strike toch het bovengenoemde artikel van Nerf kopen kunt. Bij dit artikel kan de munitie immers wel kwijtraken en moet het geweer wel herladen worden. Dat komt omdat wij vinden dat dit artikel aan onze kwaliteitseisen voldoet en we klanten natuurlijk ook andere mogelijkheden willen bieden. Schieten met munitie van schuim heeft natuurlijk ook zo zijn charme en aangezien wij vinden dat dit product kwalitatief erg goed is en we ons assortiment breed willen houden, kunt u dit artikel van Nerf kopen via onze website.

Meer informatie

Light Strike is aangesloten bij het EU Shopping Network. Producten die op de website van Light Strike te koop worden aangeboden kunnen bezorgd worden in Nederland en België. Voor meer informatie over Lights Strike, de producten van Light Strike en over wat u moet doen als u het product van Nerf kopen wilt, kunt u natuurlijk terecht op onze website. Hier staat veel informatie gegeven, maar als u nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Als u naar beneden scrolt en op ‘contactformulier’ klikt, vindt u een contactformulier dat u kunt invullen om contact met ons op te nemen. U vindt daar ook nog een link naar onze pagina op de website met veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, of heeft u een opmerking? Vul dan het contactformulier in. U vult de volgende gegevens in:

 • uw voornaam
 • uw achternaam
 • uw e-mailadres
 • de bedrijfsnaam (optioneel)
 • het ordernummer (optioneel)
 • u selecteert wat het onderwerp van uw vraag of opmerking is. Dit kan zijn: algemene vraag, vraag over uw bestelling, service en garantie, of klachtmelding. Als u bijvoorbeeld het product van Nerf kopen wilt en u wilt weten hoe lang u garantie hebt, selecteert u ‘service en garantie’.
 • uw bericht: hier typt u de vraag of opmerking in waar u een antwoord of reactie op wilt.

Als u het contactformulier heeft ingevuld zullen wij vanzelfsprekend ons best doen om zo snel mogelijk te reageren en opheldering te bieden. Neem voor een indruk over Light Strike en onze producten ook eens een kijkje bij de beoordelingen die klanten over ons geschreven hebben. Klik daarvoor op ‘klantbeoordelingen’, onderaan de pagina. Zoals u kunt zien hebben veel mensen een beoordeling achtergelaten. Veel klanten zijn erg positief over de levering en de producten. Hier zijn we natuurlijk blij mee. Waar we ook blij mee zijn is dat sommige klanten ons tips geven, bijvoorbeeld voor uitbreiding van ons assortiment. Zo kunnen we ons bedrijf blijven verbeteren en u nog beter van dienst zijn. We vragen u dan ook om ook een beoordeling achter te laten als u een product bij ons besteld heeft, zowel wanneer u tevreden bent als wanneer u verbeterpunten heeft.