Hebt u weleens gedacht aan een halve maantjes trap? Of hebt u geen flauw idee wat we bedoelen met een halve maantjes trap? Dan moet u toch echt even verder lezen want wellicht is een halve maantjes trap wel iets voor u. Een halve maantjes trap is een trap waarop matten liggen in de vorm van halve cirkels, binnen ons werk halve maantjes genoemd. Die kunt u op de trap bevestigen om zo meer grip te krijgen als u traploopt. Het heeft een grote veiligheidsfactor en we raden dan ook van harte aan om eens te denken aan deze halve maantjes trap als u bijvoorbeeld slecht ter been bent, jonge kinderen hebt of last hebt van hoogtes. Of als u zelf ook wel weet dat u eigenlijk op moet houden om als een gek de trap op en af te rennen. Een ongeluk op de trap kan funest zijn voor uw lichaamsdelen en er zijn in het verleden al heel wat ongelukken gebeurd doordat men van de trap is gevallen. Die voorbeelden zijn u vast en zeker wel bekend en uw ouders hebben u vroeger ook wel uitgelegd dat u moet uitkijken. Een gladde trap zonder aankleding zorgt enkel voor meer gevaar dus let hier op en zorg er bijvoorbeeld voor dat u het aankleed met stof zoals vloerbedekking. Om het er mooi uit te laten zien kunt u aldus kiezen voor halve maan traptreden. Komt u eens kijken op de site, dan ziet u vele voorbeelden van deze halve maantjes trap en kunt u er zelfs voor kiezen om ze te bestellen. Dan hebt u weldra een halve maantjes trap en weet u zeker dat u, mits u het in het vervolg wat rustiger aandoet, geen gevaar meer hebt als u de trap op- of afloopt. En de halve maantjes trap is ook helemaal niet duur, zeker als u bij ons bestelt.

Voor een halve maantjes trap moet u bij ons zijn

Hebben we u al weten te overtuigen dat de halve maantjes trap een prachtige aanvulling is op uw design? We hopen het van harte zodat we u snel eens terug zien op onze website waar u deze halve maantjes trap kunt vinden. Voor de halve maantjes trap hebt u immers traptreden nodig in de vorm van halve manen. Niet zo zeer de treden zelf, eerder de bekleding is in de vorm van halve cirkels die in de volksmond halve maantjes worden genoemd. De gehele trap zal dus niet bedekt worden waardoor er een patroon ontstaat in diverse kleuren. U kunt er voor kiezen om de lege stukken van de trap te verven en voor de halve maantjes kunt u ook kiezen bij ons uit diverse materialen en kleuren. Wees eens origineel en koop diverse kleuren zodat u dit per trede kunt afwisselen. Zo krijgt u een wel heel erg originele halve maantjes trap waar u een hoop mensen de loef mee af kunt steken. Voor de halve maantjes trap hebt u aldus traptreden nodig die u op de trap kunt bevestigen. Wij verkopen dit in diverse soorten en maten en tegen en prachtige lage prijs. Zo betaalt u nooit te veel en kunt u voor alle trappen in uw huis deze matten bestellen. Ze worden namelijk ook wel matten genoemd, echter wel met het grote verschil dat u deze stevig dient te bevestigen op de trap zodat u niet kunt uitglijden. Deze matten zijn tevens slijtvast zodat ze jaren mee kunnen gaan en u er optimaal plezier van kunt hebben. Daarnaast zijn ze erg makkelijk aan te brengen omdat ze zelfklevend zijn. U hoeft ze dus enkel stevig aan te drukken en dan is de halve maantjes trap na een uurtje doorwerken al klaar. Een halve maantjes trap is in een handomdraai voor elkaar te krijgen en zelfs mensen met twee linkerhanden zullen er geen enkele moeite mee hebben om een halve maantjes trap te maken. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, dan kunt u ons een e-mail sturen door het online contactformulier in te vullen. Maar u kunt ook de bijgeleverde instructies goed doorlezen of de informatie op onze site overnemen. Meestal vindt u daar voldoende uitleg zodat het in principe een fluitje van een cent zou moeten zijn.

Kijkt u eens op de site voor ons totale assortiment

De halve maantjes trap dient u wel met regelmaat te onderhouden en het is verstandig om dit in uw wekelijkse schoonmaakwerk op te nemen. Toch stelt het weinig voor en bent u hier wellicht tien minuutjes per week aan kwijt. Het enige dat u nu en dan moet doen is de matten stofzuigen en de rest van de trap afnemen met een stofdoek. De halve maantjes trap is dus een goed idee voor iedereen die wat meer veiligheid in huis wil hebben. Ook is het geluiddempend en dus erg handig voor mensen die laat thuis komen van werk terwijl hun kinderen al slapen. Of vice versa als uw kinderen aan het puberen zijn en laat thuis komen na een nachtje stappen. Het materiaal waar deze matten van gemaakt worden kan zeer uiteenlopen en het is dus maar net wat uw hartje begeerd. Bij ons hebt u in ieder geval de keuze uit de volgende soorten matten:

  • stoffen trapmatten
  • aluminium trapmatten
  • rubberen trapmatten
  • sisal trapmatten
  • en velours trapmatten

Zo is er iets voor ieder wat wils bij ons te vinden!