Bent u op zoek naar een oven met meerdere functies? Dan bent u bij de Schouw Witgoed aan het goede adres, want wij verkopen hoogwaardige ovens aan zowel particulieren als bedrijven. Er zijn verschillende functies waar u uit kunt kiezen. Vindt u het bijvoorbeeld belangrijk dat uw oven is voorzien van hete lucht? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wat veel mensen ook prettig vinden, is als de oven voorzien is van een gril, zodat mensen bijvoorbeeld een broodje kunnen grillen. Hierbij moet u denken aan een broodje met kaas dat u gratineert en deze plaatst u dan onder de gril waardoor de kaas heerlijk zal gaan smelten. Dat wordt smullen. Er zijn ook ovens die u kunt gebruiken als magnetron. Een magnetron kan heel erg handig zijn als u haast heeft. Een magnetron gebruikt u om snel dingen op te warmen. Dat kunnen hele maaltijden zijn, maar dat kan ook een glas melk zijn, om maar wat te noemen. De magnetron zal het object dat u in het apparaat stopt van binnenuit verwarmen. Deze apparaten worden vaak ingebouwd, zodat u van beide functies gebruik kunt maken. Een oven werkt anders, deze wordt langzaam warm en objecten die er in worden geplaatst, zullen dan ook langzamer opwarmen. Dat draagt bij aan de goede smaak van de producten. De mogelijkheden om maaltijden te stomen is tegenwoordig ook vrij populair. Wat we dus kunnen stellen is dat er steeds meer mogelijkheden zijn. Mensen kunnen er voor kiezen om al deze mogelijkheden te integreren, of mensen kiezen er voor om een simpele variant te kopen. Een aantal opties op een rijtje wat betreft mogelijke functies:

  • hete lucht opwarming
  • magnetron functie
  • stomen functie
  • gril functie boven
  • gril functie onder

De beste oven

Veel van onze afnemers zijn restaurants. Voor ondernemingen in de horeca branche is een goede oven zeer belangrijk en zij kiezen dan ook voor een goede oven die lang mee zal gaan. Voor welk apparaat u precies kiest, dan hangt af van uw wensen en de capaciteit van de oven. Een vraag die wij u altijd zullen stellen is hoe vaak en waarvoor zal u het apparaat gebruiken. U kunt zich voorstellen dat als u het apparaat gebruikt om grote hoeveelheden voedsel op te warmen, dat deze over een grote capaciteit moet beschikken. Bedrijven zullen dus altijd goed na moeten denken over de waarde en capaciteit. Over het algemeen raden wij bedrijven aan om te kiezen voor een hoogwaardig product dat lang mee gaat. Daarvoor bent u bij ons op het juiste adres, want wij verkopen alleen hoogwaardige producten en zeer goede materialen die lang meegaan. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden en de verschillende soorten producten dan kunt u ons altijd bellen. Wij zullen al uw vragen beantwoorden. De goede keuze maken is belangrijk bij de aanschaf van ovens en daar zullen wij u altijd bij proberen te helpen. Naast ovens, verkopen wij bij de Schouw Witgoed ook allerlei andere producten zoals vaatwassers, drogers en bijvoorbeeld verschillende afzuigkappen die kunnen worden geplaatst in keukens. Ons uitgebreide assortiment wordt continue aangevuld met nieuwe hoogwaardige producten. Veel van onze afnemers komen bij ons terug omdat we tevens goede aanbiedingen doen. Heeft u wel eens nagedacht over de mogelijkheid om bijvoorbeeld een apparaat te huren? Er zijn de laatste jaren veel mensen die er voor kiezen om ovens te huren. Doordat veel bedrijven zich bezig houden met het organiseren van evenementen en dergelijke, is het tijdelijk aanschaffen vaak beter. Wij komen de producten altijd plaatsen op de locatie. Een van onze medewerkers zal u dan vertellen over het product en de aansluiting. Maar dat is niet alles. Wij bieden namelijk ook nazorg. Daar bedoelen we mee dat we er voor zorgen dat u ook na uw aanschaf advies aan ons kan worden gevraagd. Heeft u dus vragen over de werking van de oven of over een ander product in ons assortiment, schroom dan niet om contact op te nemen. Dat kan op verschillende manieren. U kunt ons mailen, bellen of langskomen in onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Mooie aanbiedingen

De Schouw witgoed verzorgt en levert allerhande producten. Wij zijn er voor u om producten te bezorgen. Regelmatig vindt u op onze website bovendien zeer goede aanbiedingen. U kunt er van op aan dat de levering binnen enkele dag op de locatie is die u aangeeft. Omdat we grote en zware apparatuur verkopen zal er altijd een monteur meekomen. De producten worden dus in op de plek van plaatsing geleverd. Ons team van sterke mannen zorgt er voor dat u niet zelf hoeft te sjouwen. Een monteur zal u vervolgens laten zien hoe het apparaat moet worden geplaatst. Natuurlijk krijgt u altijd een gebruiksaanwijzing, want niet alle apparaten werken op dezelfde manier en het is wel degelijk van belang om te weten hoe de apparaten werken. Ga naar onze website om ons hele aanbod te bekijken. U heeft de keuze uit een groot assortiment en als u vragen heeft mag u op ieder moment contact opnemen. Wat zijn de voordelen van het bestellen en producten bij ons: Dat zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Om te beginnen zijn we snel, bieden we een goede service en heeft u altijd de beste prijs! Maak vandaag nog de beste keuze en de levering zal binnen enkele dagen op de plaats van bestemming zijn.