fiets-tassen-shop - rugzak

Iedereen die ervan houdt om langere fietstochten te maken, weet hoe handig het is om voldoende eten en drinken bij je te hebben. Ook het meenemen van bijvoorbeeld een bandenplakset is zeker onmisbaar bij tochten van een aantal uur. Wanneer je geen fietstassen hebt, ben je er al snel op aangewezen om het te doen met een rugzak. Een normale rugzak is hier echter niet voor gemaakt. Je zult merken dat je snel een bezwete rug hebt en dat kan zeer ongemakkelijk zijn wanneer je voor langere tijd voor de fiets zit. Kies er daarom voor om een speciale rugzak te kopen die voor de langere fietstochten ontworpen is. Je kunt deze rugzakken kopen bij de Fietstassenshop. Je hebt verschillende soorten tassen waar je uit kunt kiezen:

  • Street
  • Beatz
  • Commuter Daypack City
  • Rugzak en fietstas in een

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van tassen die ze op dit moment op voorraad hebben. De variatie zit hem niet alleen in verschillende kleuren en vormen, maar ook voor de gelegenheden waarvoor je de tas kunt gebruiken. Ga jij met name voor de langere fietstochten in het weekend? Dan zul je voor een andere rugzak kiezen, dan wanneer je de tas met name zult gebruiken voor het op en neer fietsen naar je werk of school.

De voordelen van een rugzak dragen op de fiets

Zoals je in de webshop van de Fietstassenshop kunt zien, zijn er uiteenlopende soorten fietstassen waar je uit kunt kiezen. Je hebt tassen die je aan de voorkant van je fiets kunt vastmaken of juist aan de achterkant, er zijn verschillende soorten fietsmanden waar je voor kunt gaan en dan is er dus nog de rugzak die speciaal voor fietsers ontworpen is. De keuze die jij maakt tussen deze verschillende soorten tassen hangt onder andere af van jouw persoonlijke voorkeur over hoe jij je spullen graag meeneemt, maar ook wat voor soort fiets je hebt. Een racefiets biedt je zelden de mogelijkheid om fietstassen aan vast te maken. De rugzak is dan een ideale keuze om te maken. Je kunt dan toch al je spullen op een comfortabele manier meenemen zonder een bezwete rug of het hangen van tassen aan je stuur. In deze webshop bieden ze je ook de mogelijkheid om een rugzak en fietstas in een te bestellen. Dit is een hele handige optie voor als je soms de tas aan je fiets wilt vastmaken en tijdens andere momenten liever de tas op je rug draagt. Je kunt hier dan zelf heel makkelijk in afwisselen.

Uiteenlopende soorten voor de rugzak op de fiets

Zoals je dus al hebt kunnen lezen, is er genoeg keuze voor je. Voor iedere soort fietser hebben ze bij de Fietstassenshop een optie waar je voor kunt kiezen die bij je past. Het plaatsen van een bestelling op deze website is zeer eenvoudig en als je al vaker online bestellingen hebt geplaatst, dan moet je hier zeker geen problemen mee hebben. Heb je vragen over de producten op de website of over je bestelling? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij zullen je dan verder helpen en ervoor zorgen dat alles in goede banen verloopt. Als je de bestelling ontvangen hebt, controleer de tas dan goed. Als je vaak in de regen en modder fietst, kan het verstandig zijn om de tas met een beschermende spray te behandelen. Dit zal de levensduur van de tas zeker ten goede komen. De kwaliteit van de rugzak die je uitkiest in deze webshop is altijd goed, je kunt er dus jaren mee vooruit.