U wilt als bedrijf meer bekendheid verwerven. Dan zijn er vele manieren waarop u dat kunt doen. Zo kunt u aan internetmarketing doen. U staat bijvoorbeeld dankzij een slim webdesignbureau snel hoger in Google. Of maak reclame op tv of de radio. Natuurlijk is het verstandig om naar jaarbeurzen te gaan of om folders te verspreiden. Allemaal herkenbare reclame-uitingen die u waarschijnlijk al wel hebt geprobeerd. Wilt u een keer origineel uit de hoek komen? Laat dan zadelhoesjes bedrukken en huur personeel in om dergelijke hoesjes uit te delen op straat. Diverse bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben dankzij het drukwerk van jmpromotions.nl hun klandizie kunnen vergroten. U kunt deze zadelhoesjes laten bedrukken met uw eigen bedrijfsgegevens, uw logo, een slagzin of andere informatie. Dat is helemaal aan u maar we kunnen u wel van vrijblijvende informatie voorzien. Het zadelhoesjes bedrukken is een taak die u natuurlijk beter kunt uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf zoals de onze. Wilt u graag zadelhoesjes bedrukken maar hebt u hier niet zelf de mogelijkheid toe? Neemt u dan eens contact met ons op. Voor ons is zadelhoesjes bedrukken een eenvoudige zaak. Geeft u maar aan welk type hoesje u wenst te bedrukken, geef de informatie aan ons door en vergeet niet te betalen. Dan hebt u deze week al uw dozen met hoesjes binnen. Houdt u er trouwens wel rekening mee dat we pas vanaf 500 stuks per bestelling leveren?

Naast zadelhoesjes bedrukken we diverse relatiegeschenken

500 zadelhoesjes bedrukken klinkt misschien veel maar niets is minder waar. Laat bijvoorbeeld een aantal personeelsleden een grote fietsenstalling bij een universiteit of station deze hoesjes om de zadels van de gestalde fietsen trekken. Het zal u verbazen hoeveel zadelhoesjes u nodig hebt om alle fietsen te voorzien. Voor een middelgrote stad hebt u al snel een aantal duizend hoesjes nodig. En dat is dan nog maar voor een locatie. Natuurlijk hoeft u er niet eens op uit te gaan. U kunt ook de klanten van uw winkel trakteren. Ze zijn dan letterlijk rijdende reclamezuilen, dus wat wilt u nog meer? Dit is een vorm van sluikreclame die echt opvalt. Wilt u daarom uw zadelhoesjes bedrukken met uw bedrijfsgegevens? Dan weet u nu bij welk bedrijf u moet zijn. Naast zadelhoesjes bedrukken we overigens diverse relatiegeschenken, reclamemateriaal, displays en nog veel meer. Vergeet niet om daarom eens op onze website rond te kijken. Wellicht kunt u naast dit leuke relatieartikel ook nog wel ander materiaal gebruiken. Een handige verrijdbare display is bijvoorbeeld een uitkomst als u een beperkt winkeloppervlak hebt. En u kunt het meenemen naar een jaarbeurs.

Leuk om uit te delen op een station of drukke fietsenstalling

Dankzij het zadelhoesjes bedrukken en uitdelen hebt u een prachtige vorm van moderne marketing gevonden. U geeft mensen een leuk en handig cadeau want bij slecht weer hebben ze toch een droog achterwerk op de fiets. En daarnaast plukt u er de vruchten van in de zin dat men gratis reclame maakt voor uw bedrijf. Sla dus twee vliegen in een klap en neem contact met ons op door direct te bellen of te mailen. U kunt direct een gratis offerte opvragen maar leest u eerst de “veelgestelde vragen” eens door. Wist u dat we diverse type hoesjes verkopen? Namelijk:

  • Goedkope hoesjes die u direct kunt aanschaffen,
  • Full-colour hoesjes,
  • Is er echt haast bij? Kies dan voor de extra snelle levering van deze hoesjes tegen een kleine meerprijs,
  • Wij gaan duurzaam met hoesjes om. Bestelt u daarom de gerecyclede hoesjes,
  • En ten slotte maken de hoesjes eventueel voor u op maat.