Bent u verantwoordelijk voor de kantoormeubelen op de werkvloer? Vindt u het design uit de vorige eeuw niet meer passend? Zijn veel collega’s chagrijnig, minder gemotiveerd en lopen ze zelfs blessures op omdat de meubelen versleten en totaal niet ergonomisch zijn? Dan wordt het tijd om te investeren in ergonomische meubelen. Ergonomie behelst onder andere de houding van uw werknemers. Zitten ze te veel of moeten ze voornamelijk staand werk verrichten? Is er de mogelijkheid om af en toe te bewegen? Dit zijn in deze tijden belangrijke vragen geworden. Want men heeft ontdekt dat langdurig zitten tot allerlei ziektes kan leiden, zowel lichamelijke als mentale aandoeningen. Want doet u dag in dag uit hetzelfde werk en staart u voortdurend naar een stel beeldschermen dan zal uw lichaam op den duur tegen u zeggen dat het zo niet langer kan. Een ideaal meubelstuk is het zit sta bureau. Het zit sta bureau is een bureau dat automatisch in hoogte verstelbaar is! U kunt het dus gebruiken als bureau dat u zodanig kunt afstellen dat u precies op ooghoogte kunt werken terwijl uw bureaustoel uw rug in de juiste werkhouding duwt. Een zit sta bureau dat op de juiste hoogte wordt afgesteld zorgt ervoor dat RSI-klachten worden voorkomen. Zoals het begrip al zegt is een zit sta bureau niet zo maar een bureau. U kunt met een druk op de knop de hoogte aanpassen zodat u zelfs staand kunt werken. Pomp het bloed in uw lichaam rond en ga zo nu en dan eens staand werk doen!

Een zit sta bureau is voor elk kantoor aanbevolen

Een combinatie van staan en zitten is niet altijd genoeg. Daarom kunt u de zit sta bureau combineren met een deskbike. Dit is eigenlijk een fitnessapparaat, een afgeleide van de hometrainer. Het is een kleiner model en eenvoudig op te bergen. Ga bijvoorbeeld 2 uur zittend werken en verstel de zit sta bureau dan zo af dat u de deskbike er onder kunt plaatsen. Ga bijvoorbeeld een half uurtje fietsen op dit muisstille apparaat. Het brengt de bloedsomloop op gang en zorgt tevens voor een goede conditie van uw personeel. Klinkt deze combo u als muziek in de oren en wilt u daarom een zit sta bureau kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijkt u maar eens bij kantoormeubelen pro want u vindt er diverse ergonomische kantoormeubelen voor elk kantoor. Wist u dat het lichaam en geest elkaar voortdurend beïnvloeden? Een continue slechte lichaamshouding geeft pijn in de nek en schouders en kan stres opleveren dat misschien wel resulteert in een burn-out of erger. Sporten maakt stofjes los die uw collega’s vrolijker maken. Dat betekent dat u dankzij de zit sta bureau in combinatie met de deskbike uw collega’s onbewust motiveert om hun werk nog beter te doen. Zo slaat u dus meerdere vliegen in een klap.

Houd uw werknemers scherp in lichaam en geest

Dankzij een zit sta bureau kunt u aldus uw personeel motiveren. U houdt hen scherp, gezond en hun conditie blijft op peil. Ons zit sta bureau werkt volautomatisch en heeft 4 verschillende standen die u in deze tafel kunt programmeren. U kunt het bureau in diverse afmetingen kopen zoals 160×80 cm en 120×80 cm. Zo is er voor elk bureau wel iets te vinden. U bepaalt welk type tafelblad u wilt hebben. Zo zijn ze leverbaar in: