Nog niet zo lang geleden had ik een vraag over mijn verzekering. Ik was namelijk naar het ziekenhuis geweest en ik heb toen een factuur gekregen, maar ik wist niet helemaal zeker of ik deze factuur zelf moest betalen, of dat ik deze kon laten betalen door de verzekering. Genoeg reden dus om een keer contact op te nemen met mijn verzekeraar. Ik ben verzekerd bij VGZ en daar wilde ik graag even contact mee leggen. Ik dacht dat het gewoon een kwestie zou zijn van even googelen en dat ik dan het nummer zou vinden waarmee ik met VGZ in contact zou kunnen komen. Dat bleek echter ver van de waarheid af. Het is namelijk zo dat wanneer je met VGZ in contact wilt komen, je moet zorgen dat je weet waar je het nummer van deze mensen kunt vinden want anders zoek je je een ongeluk. Ik weet niet waarom het zo moeilijk is om met VGZ in contact te komen. Ik heb weleens gehoord dat bedrijven het extra moeilijk maken omdat zij liever willen dat klanten hun mailen. Ik wilde graag even persoonlijk met VGZ contact leggen en daarom heb ik gekeken hoe ik aan hun nummer kon komen. Ik heb dus heel veel moeten googelen voordat ik met VGZ in contact kon komen en toen ik even gegoogeld had, heb ik allerlei nummers gevonden die misschien wel van deze verzekeraar waren, maar ik snapte niet waarom ik zoveel verschillende nummers had gevonden. U begrijpt dat het allemaal bijzonder lastig was om met VGZ in contact te treden en op een gegeven moment was ik het helemaal beu. Ik heb toen gekeken of het ook mogelijk was om een site te vinden die voor mij al het speurwerk reeds had gedaan. Je hebt namelijk allerlei sites met dergelijke nummers en daarom kon ik mij voorstellen dat er ook een site te vinden moest zijn die mij kon vertellen hoe ik met VGZ in contact kon komen. Ik heb toen dus nogmaals gezocht naar mogelijkheden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van meteencontact.nl kon gaan. Deze site is heel interessant voor mensen die graag met VGZ in contact willen komen want deze mensen hebben tal van nummers vergaard. 

Via meteencontact.nl kwam ik met VGZ in contact

Ik heb op de site van meteencontact.nl gekeken naar de mogelijkheden en ik heb gemerkt dat ik hier heel snel het nummer vond dat ik nodig had om met VGZ in contact te treden. Ik heb gemerkt dat deze site heel veel speurwerk heeft gedaan waar ik de vruchten van kon plukken. Vandaar dat ik ook iedereen deze handige site zou willen aanbevelen omdat deze mensen je heel goed aan de juiste nummers kunnen helpen. 

Met wie wilt u bellen? 

Mocht u ook met iemand willen bellen, dan kunt u altijd even:

  • Naar meteencontact.nl surfen 
  • Bekijken welke nummers u hier allemaal kunt vinden 
  • Een telefoontje plegen met de mensen die u wilt spreken 

Ik ga deze site vaker raadplegen want deze pagina is heel handig.