labex - snelroldeurenHet is af en toe erg lastig om de temperatuur in een ruimte constant te houden. Je vindt dit probleem eigenlijk overal. Als je bijvoorbeeld thuis lekker warm op de bank zit en iemand komt binnen die de deur niet achter zich dicht doet, dan daalt de temperatuur direct. Nu is het in de woonkamer niet direct heel erg. Het is alleen niet echt comfortabel. Maar voor een koeling is het natuurlijk belangrijk dat er niet constant warme lucht binnen komt. Juist in een koeling waar voedingsmiddelen opgeslagen liggen, is het van groot belang dat de temperatuur constant wordt gehouden. Toch moet je uiteraard vaak spullen uit de koeling halen en dus moet de deur open en dicht. Voor dit soort scenario’s kun je gebruik maken van snelroldeuren. Deze snelroldeuren kunnen in een rap tempo worden geopend of gesloten. Hiermee minimaliseer je de periode waarin de deur open staat. Dat bekent dat de temperatuur constant blijft. Dit is niet alleen goed voor de producten in de koeling, maar natuurlijk ook voor de energierekening. Tot zover gaat het over koelingen. Maar als je een ruimte hebt waar juist geen koude lucht in mag komen, dan kun je ook snelroldeuren gebruiken. Snelroldeuren zijn geschikt voor verschillende situaties. Zo kun je snelroldeuren bijvoorbeeld gebruiken voor:

 • Koelruimtes
 • Vriesruimtes
 • Cleanrooms
 • Supermarkten
 • Vluchtwegen
 • Lopende banden

Zoals je ziet is het toepassingsgebied van snelroldeuren vrij uitgebreid. Mocht je dus met de handen in het haar zitten over deuren die te langzaam open en dicht gaan, neem dan eens een kijkje op labex.nl. Op deze website vind je verschillende snelroldeuren. Je kunt de site in ieder geval raadplegen om te ontdekken wat nu precies de mogelijkheden zijn op het gebied van snelroldeuren. Je kunt vervolgens ook even contact opnemen om te vragen of het mogelijk is om de deuren op jouw locatie te laten installeren. Soms is het nodig dat er speciale deuren op maat moeten worden gemaakt. Ook dit is natuurlijk geen probleem. De snelroldeuren van labex.nl zijn in ieder geval te krijgen in verschillende formaten. Dat betekent dat ze in principe in elke opening geplaatst kunnen worden.

De snelroldeuren en andere deuren van labex.nl

Als je een bezoekje brengt aan labex.nl, dan merk je al snel dat je niet alleen kunt kiezen voor snelroldeuren. Je kunt ook kiezen voor vele andere soorten van deuren. Hierbij kun je denken aan:

 • Brandwerende deuren
 • Pendeldeuren
 • Strokengordijnen
 • Overheaddeuren
 • Speeddeuren
 • Snelloopdeuren

Voordat je de site bezocht wist je misschien niet hoeveel verschillende soorten van deuren er zijn. Zodra je bezig bent met de deuren in je bedrijf, dan is het altijd verstandig om even te kijken wat er zoal mogelijk is en welke deuren er het beste passen in jouw pand. Soms kun je het beste kiezen voor pendeldeuren, maar het kan ook zo zijn dat speeddeuren beter zijn. Vaak weet je zelf niet precies wat nu de ideale oplossing is. Mocht je twijfelen, neem dan gewoon even contact op met een medewerker van labex.nl. Hij of zij kan je dan adviseren over de opties.

Bestellen? Vraag snel een offerte aan

Zodra je wilt bestellen, dan is het belangrijk dat je voor jezelf precies weet waar je aan toe bent. Daarom kun je allereerst contact op nemen om vragen te stellen. Zodra je zeker weet dat je wilt bestellen, dan kun je een offerte aanvragen. Hier staat dan precies in vermeld wat de kosten zullen zijn over je aankoop. Deze kosten betreffen zowel het product als de installatiekosten. Op deze manier kom je nadien nooit voor verrassingen te staan.