primarki - werken bij primarkDe Primark is een winkelketen die goedkope kleding verkoopt aan jonge mensen. Voor een paar euro vind je de leukste shirts, hemden of broeken. Het bedrijf heeft filialen in vrijwel alle grote steden van ons land, waaronder Amsterdam, Den Haag, Tilburg, Zwolle en Groningen. Het assortiment is groot en wordt om de zoveel tijd bijgewerkt. Wat je kledingstijl ook is, bij de Primark vind je daarom ongetwijfeld iets leuks. Is er onlangs een Primark geopend bij jou in de buurt? Misschien heb jij dan wel interesse om daar te gaan werken! Werken bij Primark heeft een aantal leuke voordelen:

  • Een uitstekende werksfeer
  • Oog op het assortiment
  • Goed betaalde bijbaan
  • Leuke collega’s

Wanneer je begint met werken bij Primark, kan alles nog wat onwennig aanvoelen. Het assortiment is reusachtig en dagelijks komen duizenden klanten op bezoek: het kan zijn dat je eerst een beetje overweldigd bent. Dat is helemaal niet erg. Dankzij de positieve sfeer op de werkvloer, heb je binnen mum van tijd je draai gevonden. Je leert meteen hoe je klanten het beste kunt helpen, of op welke afdeling je goed meedraait. Werken bij Primark is daarom niet alleen heel leuk, maar ook heel ontspannend. Een ander voordeel van werken bij Primark is dat je een goed oog houdt op het assortiment. Hoe vaak komt het niet voor dat je ergens in een kledingzaak iets leuks ziet hangen, maar dat het kledingstuk inmiddels al niet meer te krijgen is in jouw maat. Wanneer je werkt bij Primark, houd je de collectie scherp in de gaten. Je bekijkt de laatste folders, of snuft gewoon eens rond in de winkel. Door jezelf continue met kleding bezig te houden, draag je altijd een outfit die in de mode is. Bovendien kun je vrienden en vriendinnen inlichten over nieuwe artikelen in het assortiment! Wil jij ook werken bij Primark? Werp dan eens een blik op de actuele vacatures.

Werken bij Primark: goed betaalde bijbaan

Naast dit alles krijg je bij de Primark marktconform betaald. Hiermee bedoelt men dat je ongeveer hetzelfde verdient als bij gelijkwaardige baantjes in andere kledingwinkels. Afhankelijk van de positie die je vervult, kun je gemiddeld tot uitstekend betaald krijgen. Werken bij Primark is dus ook goed voor je portemonnee. Tot slot: je werkt bij de Primark met allemaal collega’s van je eigen leeftijd. De winkelketen heeft een fris en jong karakter, veel van de werknemers bevinden zich dan ook in het jonge segment van de bevolking. Dit betekent dat je als student samenwerkt met andere studenten, wat erg gezellig is. Na het werk kunnen jullie samen nog een drankje doen, of bij iemand thuis lekker gaan eten. Omdat jullie op een ontspannen manier met elkaar werken, raken jullie ook bevriend buiten het werk. Werken bij Primark heeft dus allerlei voordelen. Je werkt onder weinig druk, houdt oog op het assortiment, krijgt goed betaald en maakt nieuwe vrienden. Voor vacatures in jouw regio surf je naar de website van de Primark. Je kunt daar ook een online sollicitatie insturen.

Nieuws over de Primark

Op http://primarki.nl/ vind je het laatste nieuws over je favoriete Primark filiaal. Deze site richt zich op het reilen en zeilen van de winkelketen. Heb je vragen over de openingstijden van een vestiging bij jou in de buurt, of ben je op zoek naar recensies van producten? Dan ben je hier aan het juiste adres! Wanneer je komt te werken bij de Primark kan het handig zijn deze site in de gaten te houden. Je blijft dan altijd op de hoogte van het laatste nieuws omtrent je werkgever!