ifhholding - Investeren met hoog rendementDe tijd dat je alleen maar kon investeren als je precies wist hoe de vork in de steel zat is allang verleden tijd. Iedereen kan nu investeren en beleggen. Er zijn allerlei beleggingssites in opkomst voor mensen die zelf geen verstand hebben van beleggen. Dat wil niet zeggen dat het verstandig is om te gaan beleggen. Je hebt altijd te maken met aandelen waarvan de koersen kunnen stijgen of dalen. Als je wilt investeren met hoog rendement zonder al te veel risico’s, dan kun je vaak beter kiezen voor obligaties. Investeren is weliswaar voor iedereen toegankelijk, maar juist omdat niet iedereen precies op de hoogte is van de spelregels, kun je als gewone man/vrouw toch beter kiezen voor de wat veiligere opties. Obligaties zijn leningen. Bedrijven hebben immers geld nodig en één manier waarop ze geld kunnen krijgen is van de belastingbetaler. Deze kan het bedrijf dan geld lenen tegen een aantrekkelijke rente. Het voordeel hiervan is dat je je als belastingbetaler geen zorgen hoeft te maken over wisselende koersen, dalende aandelen en andere onvoorspelbaarheden. Met obligaties van een bedrijf als Cherry Internet krijg je elk jaar een vast bedrag uitgekeerd, je ontvangt op de eerste dag na het ontvangen van je obligatie direct een uitkering van de rente, je hebt te maken met een vaste looptijd en je krijgt garantie op de uitbetaling. Dit is dus een vorm van investeren met hoog rendement waarbij de risico’s laag zijn en de garanties hoog. Door op deze wijze je geld te investeren kun je zonder al te veel zorgen gemakkelijk geld verdienen. Er is daarom ook weinig kennis voor nodig betreffende de marktwerking en de koersen. Het is in feite niet veel meer dan je geld op een spaarrekening zetten. Het verschil tussen een obligatie en een spaarrekening is dat de rente van de laatste aanzienlijk hoger is. Zo kun je met de obligaties van Cherry Internet profiteren van een rente van 7.7 %. Mocht je meer dan 10.000 investeren, dan loopt de rente op naar 8.4 %. Kortom, investeren met hoog rendement is voor iedereen mogelijk. Vooral als je investeert in obligaties. Voor meer informatie over Cherry Internet kun je terecht op chery-internet.nl. Als je meer wilt weten over investeren met hoog rendement in combinatie met Cherry Internet, dan kun je terecht op de website van ifhholding.nl.

Investeren met hoog rendement en de rechten van de investeerder

Als investeerder wil je natuurlijk zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld ontvangen. Als je gaat beleggen, dan is het echter altijd belangrijk om goed te kijken naar je rechten. Mocht je gaan investeren met hoog rendement in een bedrijf als Cherry Internet, dan kun je in ieder geval rekenen op de volgende rechten:

  • Je ontvangt jaarlijks rente over het bedrag dat je uitleent (7.7 % of 8,4 %)
  • De minimale inleg is 2.500 euro
  • Na drie jaar krijg je de volledige inleg weer terug

Je kunt de obligaties kopen en dus investeren met hoog rendement via de website van ifhholding.nl. Voor meer informatie kun je ook op deze website terecht. Tevens kun je via de website een contactformulier invullen.

Laat je altijd goed informeren

Investeren met hoog rendement is nooit helemaal zonder risico’s. Je kunt op internet vele artikelen vinden over investeren in obligaties. Je kunt ook een Pdf vinden op de website met de titel “Prospectus Cherry Internet”. Je kunt deze aanvragen met het eerder genoemde contactformulier. Lees dit soort documenten altijd goed door voordat je besluit om te investeren met hoog rendement.