Heb je behoefte aan een bijzondere reis? Een waarbij je in een totaal andere wereld verkeert? Kies dan voor een Laplandvakantie via www.xplorethenorth.nl. Het is een uitzonderlijke vakantie waarbij je kan kiezen voor rust of activiteit. Uiteraard kunnen beiden ook prima gecombineerd worden. Via Xplore the North zijn diverse soorten trips te boeken die passen bij jou behoeften. Of je nou een dag of een hele week deze prachtige regio wilt bezoeken, hier kan je de perfecte Lapland vakantie vinden en samenstellen waar jij zin in hebt. Wanneer je de mogelijkheden doorneemt op de website, wordt je meteen getrokken naar deze plek in Europa. Deze plek ligt zeer uitgestrekt door Noord-Scandinavië. Het is een provincie in Finland en loopt door naar Noorwegen en zelfs tot aan West-Rusland. Wanneer je een Lapland vakantie boekt, dan kan je met uniek en traditioneel vervoer de kilometers door het indrukwekkende landschap afleggen. Reken maar dat je hier even weg bent en alles achter je kan laten. De natuur, de wildernis en de indrukwekkende natuurverschijnselen als het Noorderlicht zorgen ongetwijfeld voor een onvergetelijke ervaring in het noorden van Europa.

Je eigen invulling

Wanneer je de website van Xplore the North doorneemt, dan wil je meteen een Lapland vakantie boeken. Laat je niet meteen tegenhouden door gebrek aan tijd of geld. Je kan via deze website allerlei soorten reizen boeken die je wilt. Dus ook voor een paar dagen. Zo zijn de volgende reizen te boeken via www.xplorethenorth.nl:

  • Weekverblijf dagvullend
  • Weekverblijf halve dag
  • Fly & Ski
  • Weekend
  • Midweek
  • Combinatiereizen

Deze reizen zijn te combineren met de volgende activiteiten en/of arrangementen:

  • Meerdaagse huskytocht
  • Sneeuwscooter Safari’s
  • Pasen in Lapland
  • Zomer & Indian Summer

Jouw Lapland vakantie kan gevuld zijn met een sledehondentocht, een rit op een sneeuwscooter of een langlauftocht. Dit kan je afwisselen met een heerlijke avond in de lodge met een goed boek en een heerlijk diner. Als je echt alleen maar rust zoekt tijdens jouw verblijf in dit Scandinavische gebied, dan kan je gebruik maken van Nature Wellness met een hout gestookte hot-tub, oftewel een buitenjacuzzi, en de sauna. Wanneer je gek bent op dieren dan ga je zeker genieten van de huskytochten. Zo bestaat er zelfs een driedaagse tocht waarbij je op een hondenspan het winterse landschap gaat verkennen. Dit verblijf kan je aanvullen met een ontmoeting met de rendieren in de omgeving. Het is moeilijk een korte Lapland vakantie optimaal in te vullen. Gelukkig kan je via Xplore the North de beste arrangementen vinden en boeken om het landschap zo goed mogelijk te leren kennen.

Een sprookje in Noord-Europa

Een Lapland vakantie heeft veel te bieden op het gebied van natuur en landschap. Het heeft bijzondere natuurverschijnselen. Zo gaat de zon in de zomer niet onder en kan je tot midden in de nacht nog genieten van de bijzondere omgeving. In de winter daarentegen gaat de zon nauwelijks op en heeft het overdag een indrukwekkend ‘sprookjesdecor’ met onder meer het Noorderlicht waar de omgeving zo bekend om staat. Reken maar dat deze Lapland vakantie nooit meer uit je geheugen verdwijnt. Met name door de fantastische verzorging door Xplore the North. Wanneer je de informatie op de website leest, is het meteen duidelijk dat zij goed op de hoogte zijn van de omgeving. Ze weten wat nodig is voor toeristen om deze reis zo goed mogelijk door te brengen. Welk type Lapland vakantie je ook kiest, allemaal staan ze voor avontuur, actie, ruimte en rust. Naast de activiteiten als sneeuwscooter-rijden en een huskytocht, zorgen ze er ook voor dat je voldoende rust hebt om alle indrukken in je op te nemen.