Met Aatop ICT bent u verzekerd van effectieve it recruitment voor uw organisatie. Specialisten zoeken en vinden specialisten, daar komt het op neer. Hun deskundigheid combineren zij graag met een persoonlijke benadering naar de organisaties en klanten voor wie zij gaan werven. Op deze manier weten zij zoveel mogelijk informatie te verzamelen die essentieel kan zijn voor de perfecte match. Daar gaat het namelijk om bij it recruitment, het vinden van de juiste partijen. Wanneer u als organisatie een openstaande vacature heeft, dan schakelt u een bedrijf als Aatop in om de juiste professional daar neer te zetten. U kunt dit ook zelf in gang zetten, maar daar gaat ook veel tijd in zitten. Veel organisaties hebben nu een website en een bedrijfspagina op LinkedIn om de vacature te publiceren. Het geluk kan bestaan dat er direct voldoende reacties op komen van de juiste kandidaten. Wanneer een zoektocht langer duurt dan gepland, dan is een professionele recruitment via Aatop het overwegen waard. Ook als u heel snel iemand op die plek wilt hebben. Het scheelt u zelf al in de werkzaamheden en bij Aatop bent u ervan verzekerd dat u kennis gaat maken met de juiste ICT-professional. Dankzij de zorgvuldige selectie van Aatop, ontmoet u de kandidaten die voldoen aan de eisen en verwachtingen die bij de functie horen.

It recruitment voor meerdere niveaus

Aatop it recruitment is beschikbaar voor meerdere vacatures op het gebied van ICT. ICT-ers van verschillende niveaus staan ook in hun databestand. Dat wilt zeggen dat zij ook in de peiling hebben als kandidaten open staan voor nieuwe uitdagingen. De vier recruiters van Aatop onderhouden regelmatig hun contacten met de mensen uit hun netwerk. Zo blijven zij op de hoogte van hun loopbaan en verdere ontwikkelingen. Mocht iemand de stap hebben genomen zich verder te ontplooien met een studie, dan zal Aatop dit onthouden. Mocht uw vacature de perfecte aansluiting zijn bij de nieuwe wensen van deze kandidaat, dan kunt u via Aatop in contact komen met deze kandidaat. Op de website aatop-ict.nl worden de vacatures geplaatst die via hun it recruitment verloopt, dit zijn vacatures als:

  • Java ontwikkelaar
  • Mobile Developer
  • Python ontwikkelaar
  • Business Consultant
  • Applicatiebeheerder

Het is maar een summiere selectie van de vacatures die op hun website te vinden zijn. Ook de vacature van uw bedrijf kan hier tussen staan. Wanneer uw vacatureprofiel hier te vinden is, dan is deze beschikbaar voor een grote groep mensen die allemaal actief zijn in het ICT-werkgebied.

Een geslaagde bemiddeling

Aatop streeft met it recruitment altijd een geslaagde bemiddeling naar. Zij zorgen hier bij het eerste contact al voor. Door oprecht interesse te tonen in de organisaties en de kandidaten, lukt het de recruiters om met alle informatie alle partijen tevreden te stellen. Allemaal hanteren zij een persoonlijke benadering die ervoor zorgt dat mensen graag bij ze terugkomen. Daarnaast is het ook erg prettig om met een it recruitment te werken die zelf over kennis beschikt van dit werkveld. Zo weet u zeker dat de recruiter begrijpt wat voor persoon er op de functie hoort te zitten en ook de functie goed door weet te communiceren. Het is een geruststelling dat uw vacature beschikbaar gesteld wordt binnen het grote netwerk van Aatop. Zeker als u weet dat in geval van interesse de recruiter uw vacature naar behoren kan aanbevelen aan de juiste persoon. Maak via de website aatop-ict.nl een afspraak voor een kennismakingsgesprek. U gaat dan in gesprek met een van de recruiters en hij of zij zal ook aangewezen worden als uw contactpersoon. De it recruitment is zo niet alleen een professional op ICT gebied maar ook een professional voor uw organisatie.