Ik heb nu drie jaar een webwinkel in keukenartikelen. Ik ben ooit klein begonnen met een aantal artikelen en beetje bij beetje is de website groter geworden. De verkopen gaan nu via verschillende kanalen en ik ben erg blij met de groei. Ik ben erg trots op hoe mijn webwinkel er nu voorstaat. Ik hoopte wel dat het bedrijf snel zou groeien, maar je weet natuurlijk nooit of dit ook gaat gebeuren. Het afgelopen half jaar ben ik bezig geweest met het opzetten van een eigen merk. We verkopen nu verschillende bekende merken op de website, maar ik wil daar graag een eigen merk naast verkopen. Het voordeel van een eigen merk is dat de marges beter zijn dan bij de normale artikelen. Ook zie ik welke artikelen goed verkopen, of waar meer vraag naar is en kan daar goed op inspelen. Het opzetten van een eigen merk was veel werk. Ik kwam in contact met diverse fabrieken die mij konden helpen. De fabrieken hadden verschillend voorwaarden voor aantallen en groottes, daarom was het niet gemakkelijk om een geschikte partner te vinden. Ik wilde natuurlijk een goede prijs en kleine aantallen inkopen, om het risico laag te houden. Uiteindelijk vond ik een fabriek die in de buurt kwam van mijn wensen. We begonnen met het selecteren van vijf verschillende artikelen. Na diverse aanpassingen en modificaties waren de producten zoals ik ze voor ogen had. De fabrikant was de afgelopen maanden druk bezig met de productie en drie weken geleden kwam de eerste levering van vele kartonnen dozen binnen. We verkopen de producten nog maar een week, maar het ziet er veelbelovend uit. Gelukkig kon ik ook een ander bedrijf vinden dat de nieuwe artikelen wil verkopen op hun website. Op deze manier kan ik grotere orders plaatsen bij de fabriek en goedkoper inkopen. Gisteren hebben we de eerste kartonnen dozen naar de koper gestuurd.          

Kartonnen dozen via Viv

Voorheen kwam het niet vaak voor dat wij grote bestellingen kregen. Veel klanten bestellen maar een paar artikelen en die passen vaak in kleine doosjes. Maar nu dat wij onze eigen merk artikelen gaan leveren aan een ander bedrijf, hebben wij veel grote dozen nodig. Ik hoop dat we nog meer klanten kunnen vinden voor onze artikelen en dat we meer bestellingen krijgen. Maar we hadden nog maar een paar grote kartonnen dozen op voorraad en moesten er meer bestellen. Ik wil namelijk niet dat wij niet kunnen leveren aan bedrijven, omdat we geen kartonnen dozen hebben. Via webshop.viv.nl bestelden we verschillende dozen en verpakkingsmateriaal en die kwamen al de volgende dag binnen. We bestelden hiervoor al veel verschillende artikelen bij hun. Het is lastig voor ons om in te schatten hoeveel dozen we in de toekomst nodig hebben, daarom is het fijn dat we bij Viv kleine hoeveelheden kunnen bestellen. Wij zijn nu aan het onderhandelen met andere bedrijven die interesse hebben in onze artikelen. Als zij ook van ons gaan afnemen, dan zullen we vaker moeten leveren en hebben we nog meer kartonnen dozen nodig.

Bij Viv bestellen heeft veel voordelen

We bestelden al diverse artikelen bij Viv, maar het is fijn dat we hier ook onze grote kartonnen dozen kunnen bestellen. Op deze manier krijgen we ons verpakkingsmateriaal van een leverancier, wat veel gemakkelijker is. De kwaliteit bij Viv was altijd al goed en het is een betrouwbare partner. Het is goed om te zien dat de grote kartonnen dozen ook van goede kwaliteit zijn. Wij bestellen ons verpakkingsmateriaal bij Viv

  • Hebben een groot en divers assortiment aan verpakkingsmateriaal
  • Leveren vaak al de volgende dag
  • Zijn een betrouwbare partner
  • Leveren goede kwaliteit