Actium is een administratiekantoor die voor aantrekkelijke tarieven hun expertise deelt. Dit doen zij door bedrijven te ondersteunen in hun financiële administratie, van de boekhouding tot aan de belastingaangiftes en jaarrekeningen. Gedurende de samenwerking blijven zij altijd in contact met de klanten. Tenslotte gaat het om een essentieel onderdeel van het bedrijf, de financiën. Hierin moet u als klant het volledige inzicht behouden en Actium staat hier bij iedere stap bij stil. Daarom houdt u gewoon toezicht op de financiën, u hoeft het alleen niet zelf bij te houden. Dat is het voordeel van het administratiekantoor. Alles wordt gewoon voor u uitgevoerd. De druk en de stress is dan volledig van uw weggenomen. Daarnaast behoort het gewoon tot de deskundigheid van Actium en voeren zij de financiële administratie met gemak voor u uit. Staat u op het punt om een bedrijf zelf op te starten, dan ook kunt u in gesprek gaan met deze financiële professionals. Financiën hoeven u niet meer tegen te houden om deze stap te maken. Gedurende het gesprek bij Actium gaat u merken dat zij er niet alleen zijn om de financiële werkzaamheden over te nemen, maar ze zijn ook een betrouwbare adviseur voor u die u gedurende de ontwikkelingen van uw bedrijf bij staan.

Administratiekantoor Actium: eerlijk en bereikbaar

Eerlijkheid en bereikbaarheid staan bovenaan voor dit administratiekantoor en dat zijn belangrijke eigenschappen. Met name als het gaat om de financiële organisatie van een bedrijf. Wanneer een bedrijf zaken als belastingaangiftes voor u waarneemt, dan wilt u zeker weten dat dit op de juiste en betrouwbare wijze uitgevoerd wordt. Voor de reputatie van uw bedrijf en voor het uiteindelijke bedrijfsresultaat. U wilt zelf ook weten waar u financieel aan toe bent en of de zaken goed gaan. Dankzij de bereikbaarheid van administratiekantoor Actium heeft u te allen tijde duidelijkheid over de financiële stand van zaken. Uw boekhouding is altijd bereikbaar en inzichtelijk. Mochten er hier vragen over zijn, dan kunt u dit gewoon bespreken met uw contactpersoon van het administratiekantoor. Tenslotte gaat het nog steeds om de cijfers van uw bedrijf. De website Actium.nl licht de volgende diensten toe waarvoor zij in te schakelen zijn:

  • Administratie
  • Salarissen & Personeel
  • Belastingadvies
  • Starters
  • Jaarrekening
  • Advies

De personeelsadministratie kan een behoorlijke omvangrijke klus zijn. Als het om twee mensen gaat, twintig of meer dan honderd. Het is belangrijk dat de salarissen op correcte wijze worden verwerkt en uitbetaald. Kleine en grote kantoren kunnen hun salarisadministratie uitbesteden aan Actium. U hoeft dan zelf niet meer te denken aan de salarisstroken, kostenoverzichten, spaarregelingen en vakantieregelingen.

Advies en consult voor de beste ondersteuning

Welke diensten u ook overdraagt aan het administratiekantoor Actium, voor alle zaken zorgen zij voor transparantie. Vraag gerust de informatie op wanneer u deze nodig heeft. Ze kunnen de informatie aanleveren zoals u wenst. Mocht u ook hier vragen over hebben, dan kunt u hier altijd met ze over zitten. Dat is allemaal geen probleem. Is het voor u nog niet duidelijk wat u precies wilt van het administratiekantoor? Ga dan eerst een advies- of consultgesprek met ze aan. Dankzij hun ervaring kunnen zij goed inschatten hoe zij u het beste kunnen ondersteunen. Hierbij kijken ze naar de omvang van uw bedrijf en de financiële administratie die daarbij hoort. Het is mogelijk dat de kosten voor u het een en ander tegenhouden. Gelukkig is administratiekantoor Actium een flexibele organisatie waarbij u gebruik kan maken van de diensten die u selecteert. U betaalt ook alleen maar voor deze diensten en ook nog wanneer u daar gebruik van maakt. Dit dankzij de keuzevrijheid in een vast of variabel tarief die u betaalt voor hun diensten.