Je hebt vast al veel gehoord over het fenomeen dat cryptocurrency heet. Het is eigenlijk gewoon een digitale vorm van geld. Ook hierin kun je investeren en je kunt ermee leren beleggen. Je kunt slim om leren gaan met het relatief nieuwe fenomeen door het volgen van een cursus beleggen in cryptocurrency. Je kunt door het beleggen met dit soort geld sparen voor je eigen toekomst of die voor je kinderen. In dit artikel lees je alles over het volgen van een gratis cursus beleggen in cryptocurrency bij Leer Zelf Beleggen en wat voor voordelen dit kan hebben voor jou en je toekomst.

Wat leer je in een cursus beleggen in cryptocurrency?

In een cursus beleggen in cryptocurrency leer je eerst wat cryptocurrency is en wat je hiermee kunt. Dat lijkt logisch, maar wat weet je eigenlijk echt van hoe deze wereld in elkaar zit? Volgens Leer Zelf Beleggen leer je in de gratis cursus binnen 15 minuten hoe je het beste kunt beleggen met deze soort geld en hoe je er geld mee kunt verdienen door slim in te spelen op stijgende en dalende koersen. De cursus beleggen in cryptocurrency gaat in op alle meest populaire munten van het moment, namelijk:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Dash
  • Litecoin

Er zijn natuurlijk steeds meer cryptocurrency, maar deze zullen in de cursus niet specifiek voorbij komen. Je kunt met deze currency natuurlijk ook zelf aan de slag gaan als je denkt hier klaar voor te zijn. Na een inleiding leer je hoe je slim geld kunt verdienen en leer je over fundamentele en technische analyses. Je krijgt daarnaast een aantal praktijkvoorbeelden te zien waarmee je kunt zien en leren hoe jij de geleerde theorie in de praktijk kunt brengen. Dit maakt wat je hebt geleerd concreet en toepasbaar op de echte wereld. Dit heb je nodig om echt geld te kunnen verdienen. Het beleggen van cryptocurrency is niet alleen maar leuk. Het brengt ook veel risico’s met zich mee. Het is namelijk niet altijd het geval dat je geld verdient. Je kunt heel veel geld verliezen. Daarom is het belangrijk dat je in de cursus ook leert hoe je om kunt gaan met deze risico’s. Een van de laatste hoofdstukken van de gratis cursus beleggen in cryptocurrency is dan ook toegewijd aan risicomanagement. Als je de hele cursus van Leer Zelf Beleggen hebt doorlopen ben je klaar om zelf aan de slag te gaan. Kijk voor meer informatie en om de cursus te downloaden op https://leerzelfbeleggen.com/cursus-beleggen-in-cryptocurrency/cursus-beleggen-in-cryptocurrency.

De voordelen van investeren in cryptocurrency

Zo’n cursus beleggen in cryptocurrency is natuurlijk leuk en aardig, maar wat heb je daar nu eenmaal aan? Dat is een vraag waarvan ik goed begrijp dat je hem stelt. Daarom zal ik nu een aantal voordelen van het beleggen met cryptocurrency voor je toelichten. Ten eerste is het beleggen in cryptocurrency erg gemakkelijk en snel. Via internet kun je snel je cryptomunten kopen. Daarnaast is er in de afgelopen jaren een enorme stijging te zien geweest van de waarde van de Bitcoin tegenover gewone valuta, Je kunt er dus enorme winsten mee behalen. Daarnaast zijn er bij het betalen met cryptomunten vaak geen transactiekosten. Ook kan cryptocurrency niet worden nagemaakt zoals dat met echt geld wel kan. Houd er wel altijd rekening mee dat het beleggen, in wat voor valuta dan ook, altijd risico’s met zich mee brengt. Je bent nooit gegarandeerd van een stijging in waarde en je loopt altijd het risico om je geld te verliezen. Toch kun je je risico verlagen door te weten wat je doet en een cursus beleggen in cryptocurrency te volgen.