Het is een vraag die voor veel bedrijven opgaat, waar kan ik kartonnen dozen laten maken? Je wilt namelijk kartonnen dozen hebben met je eigen logo erop,

  • dat staat niet alleen professioneel,
  • het dient ook nog eens als reclame

Met andere woorden: als je spullen verzendt vanuit je bedrijf, zijn kartonnen dozen een must. Als beginnend bedrijf kan je het natuurlijk nog af met gewoon standaard kartonnen dozen met een sticker erop bijvoorbeeld, maar op de termijn is het veel handiger om dozen te hebben met je logo erop gedrukt. Dan hoef je nergens over na te denken, je kunt je product verpakken, in de doos stoppen en versturen. Het is zo eenvoudig als dat het klinkt, als je je personeel voorziet van de dozen, zullen zijn ervoor zorgen dat de producten bij de klanten terecht komen. In de dozen met je logo erop.

Zoek jij kartonnen dozen?

Als je op zoek bent naar kartonnen dozen? Dan is het een goed idee om eens te kijken op dozenlatenmaken.nl. Hier kan je alles invullen zoals jij dat wenst, zodat je de doos krijgt die jij wilt hebben. Je kunt uit een heleboel opties kiezen, hoe groot je de doos wilt hebben is een van de opties, daarnaast kan je kiezen of je een bruine of een witte doos wilt hebben en uiteraard of je bedrukking wilt hebben op de doos. Het is een bedrijf dat zich richt op het maken van kartonnen dozen geheel naar jouw eisen en wensen. Mocht je interesse hebben om dozen op maat te laten maken dan is het een idee om op hun website te gaan kijken; dozenlatenmaken.nl. Hier kan je alle informatie vinden die je maar nodig mocht hebben om overgehaald te worden om dozen te laten maken naar de wensen van je bedrijf. Al dan niet met logo, slogan, reclameboodschap of spreuk erop. Vergeet ook niet dat je presentdozen kunt laten maken, leuk om een doos voor een kerstpakket te voorzien van een print die hierbij past, of om een presentdoos te voorzien van een strik. Zo is het cadeau altijd ingepakt!

Waar kan je kartonnen dozen voor gebruiken?

Je zou kunnen stellen dat dozen gemaakt worden om dingen in te stoppen, al dan niet om te verhuizen of om dingen in te versturen. En dat is uiteraard ook helemaal correct, kartonnen dozen worden in de meeste gevallen gemaakt om dingen in te verschepen en verpakken. Toch zijn er tal van andere mogelijkheden met kartonnen dozen. Je kunt een grote doos gebruiken om een eigen theater te maken voor je kinderen om iets te noemen. Vergeet ook niet dat katten altijd in dozen gaan zitten, heb je dus een of meerdere katten? Dan kan het een idee zijn om dozen te bewaren, al dan niet om te lachen. Want katten gaan ook vaak graag in te kleine dozen zitten. Als er een poot in past, dan past de kat erin zou hun logica kunnen zeggen. Je kunt hele homevideo’s opnemen met katten en hun dozen. Als je een beetje een nieuwsgierig kind hebt, is dat niet heel veel ander overigens, kinderen die in dozen klimmen vervolgens met doos heel ergens anders belanden dan waar ze begonnen is ook geen bijzonderheid. Met andere woorden: kartonnen dozen hebben ontzettend veel mogelijkheden. Vergeet niet het stereotype dakloze welke in een kartonnen doos slaapt. Wellicht dat dat in landen buiten Nederland nog een mogelijkheid is, hier is het echter te koud in de winters waardoor het slapen op of in een doos niet meteen tot de mogelijkheden behoort.