Mozaïek schalen zijn een prachtige aanvulling voor ieder interieur! Een schaal komt altijd goed van pas, er zijn immers altijd wel zaken waar je nog een plekje voor zoekt zodat het allemaal bij elkaar in de buurt blijft liggen. Zo is het bijvoorbeeld heel erg handig om een fruitschaal te hebben, maar ook een schaaltje voor bijvoorbeeld alle sleutels is niet verkeerd en zo kun je zelf waarschijnlijk nog wel veel meer kleinere spullen bedenken die je op deze manier netjes op zou kunnen bergen! Mozaïek schalen zijn daarvoor heel erg geschikt, maar ze zijn tegelijkertijd zo mooi dat je ze ook gewoon decoratief zou kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld om een lege plek op of in een kast op te vullen. Je zou ze ook in de kersttijd kunnen gebruiken om er wat kerstballen en lichtjes in te leggen, als extra decoratie. Zo zijn er dus heel veel verschillende mogelijkheden, met andere woorden, je kunt in je woning eigenlijk altijd wel plek vinden voor een mooie schaal en mozaïek schalen zijn vanwege hun prachtige uitstraling dan echt een uitstekende keus!

Mozaïek schalen van House & Garden Giftshop

Ben jij op zoek naar mooie mozaïek schalen, dan zijn de exemplaren die je bij House & Garden Giftshop kunt kopen echt een heel goede keus en wel om verschillende redenen:

  • ze zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar
  • ze worden gemaakt in verschillende vormen
  • er zijn diverse maten beschikbaar
  • ze worden met de hand gemaakt in Indonesië en zijn stuk voor stuk uniek

Als jij een nieuwe schaal koopt, dan is het natuurlijk van belang dat deze wat kleur betreft past bij de rest van jouw interieur. Het moet of dezelfde kleur hebben, zodat het een mooi geheel vormt, of je zoekt juist een kleur die dusdanig afwijkt van de rest dat het een echte blikvanger wordt. Nu hebben mozaïek schalen het sowieso al in zich om echte blikvangers te zijn, vanwege de prachtige uitstraling die ze hebben! Uiteraard spelen ook vorm en maat een rol bij het uitkiezen van een dergelijk product. Een heel groot exemplaar kan mooi zijn, maar je moet hier natuurlijk wel de ruimte voor hebben! En als je er alleen maar kleinere spulletjes in wilt doen, dan heb je misschien veel meer aan een klein exemplaar. Gelukkig zijn de mozaïek schalen bij deze winkel in veel verschillende formaten verkrijgbaar, dus er is altijd wel een formaat te vinden dat past bij jouw wensen en de ruimte die jij hebt.

Handgemaakt

Zoals gezegd kan ook de vorm verschillen en zoals je kunt zien in hun webshop cadeauwinkel-online.nl bieden zij mozaïek schalen in de volgende vormen:

  • rond
  • ovaal
  • bladvorm
  • driehoek
  • vierkant

Er zijn dus ook op dit gebied bij hen veel verschillende mogelijkheden! Zoals eerder aangegeven worden ze allemaal met de hand gemaakt. Dit betekent dat ze ook altijd net weer anders zijn, de vorm kan iets afwijken, het blijft natuurlijk handwerk, maar ook de patronen van de gebruikte mozaïeksteentjes kunnen anders zijn. Dit heeft het grote voordeel dat alle mozaïek schalen altijd uniek zijn, zodat je zeker weet dat je nooit bij iemand anders exact hetzelfde exemplaar tegen zult komen! Het houdt echter ook in dat als er één is die jou nu heel erg aanspreekt, dat je die nu het beste meteen kunt kopen, want zo eentje komt er nooit exact weer in het assortiment! Ben jij op zoek naar een mooie schaal, die uniek is en een echte blikvanger is? Kijk dan eens bij de mozaïek schalen van House & Garden Giftshop, zij hebben ook zeker een exemplaar dat aansluit bij jouw smaak en interieur!

Lees meer…