Sinds 2000 is Nolin Uitgevers actief in de publicatie branche voor stichtingen, organisaties en verenigingen. De klanten van Nolin Uitgevers hebben vaak zelf niet de financiële middelen om goede publicaties te veroorloven, terwijl juist voor deze groep goede marketing van groot belang is. Nolin Uitgevers ziet dit dilemma en ontwikkelde daarom het SponsorPublicatieConcept. Dit concept maakt het mogelijk om publicaties volledig kosteloos te realiseren van het ontwerp tot aan de verspreiding. Zo kunnen ook onze klanten gebruik maken van de grote voordelen van publicaties als marketinginstrument.

Hoe werkt het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers?

Nolin Uitgevers werkt met 50 á 60 mensen aan het mogelijk maken van gratis publicaties voor stichtingen, organisaties en verenigingen. Dit gebeurt met behulp van het SponsorPublicatieConcept, waarbij wij voor u zoeken naar sponsoren die in ruil voor een naamsvermelding in de publicatie het ontwerpen, drukken en verspreiden financieel mogelijk willen maken. Hierbij benaderen onze medewerkers altijd de ondernemers uit de omgeving waar u uw publicatie wilt laten verspreiden, zodat zowel de sponsoren als de organisaties hier baat bij hebben.

Natuurlijk mag de kwaliteit van onze publicaties nooit lijden onder de kosten die u als organisatie, vereniging of stichting hieraan spendeert. Een gratis publicatie bij Nolin Uitgevers is daarom van de hoogste kwaliteit en altijd met oog voor het imago, de stijl en de wensen van de klant en de wensen die uw doelgroep heeft. Zo haalt u met een gratis publicatie via Nolin Uitgevers evenveel uit uw marketing als wanneer u deze publicatie laat ontwikkelen tegen de hoge kosten die andere marketingbureaus vaak vragen.

Marketing is juist voor de doelgroep van Nolin Uitgevers vaak van groot belang. Organisaties, stichtingen en verenigingen zijn vaak afhankelijk van donaties en vrijwilligers om hun werk goed te kunnen doen. Naamsbekendheid en een goed imago zijn hierbij van groot belang. Met een goede marketingmix kunt u dit beide bereiken. Nolin Uitgevers helpt u dan ook graag met advies over welke publicatie voor u van toegevoegde waarde kan zijn en op welke manier u uw doelgroep het beste aanspreekt.

Wat doet Nolin Uitgevers verder voor de maatschappij?

Natuurlijk is Nolin Uitgevers als bedrijf continu op zoek naar maatschappelijke organisaties en stichtingen die gebruik kunnen maken van de diensten van Nolin Uitgevers. Dit is echter niet de enige manier waarop Nolin Uitgevers actief is in de samenleving. Naast onze diensten vindt Nolin Uitgevers het ook van groot belang om te investeren in de toekomst. Als SBB erkend leerbedrijf biedt Nolin Uitgevers studenten uit het MBO ook de kans om te leren van onze ervaren specialisten. Deze studenten leren over de marketing en communicatie met onze doelgroep, maar ook over maatschappelijk verantwoord ondernemen in het algemeen. Nolin Uitgevers hoopt op deze manier te kunnen bijdragen aan verantwoord ondernemen, zowel nu als in de toekomst.