Via Belasting Geld kunt u op de hoogte gehouden worden over de laatste vacatures bij de Belastingdienst. Is het uw droom om er te werken? Bookmark dan onze website en neem dagelijks even een kijkje. U kunt ook bij de Belastingtelefoon gaan werken, dat is de callcenter waar particulieren en bedrijven hun vragen op af vuren. Als u graag wilt werken bij de Belastingtelefoon dan kunt u wederom via onze website aan veel informatie komen. Er zijn diverse locaties in Nederland waar u kunt werken bij de Belastingtelefoon. Denk aan Zwolle en Groningen maar er zijn natuurlijk ook steden in de Randstad waar u kunt werken bij de Belastingtelefoon. U volgt eerst een kort leertraject. Het is immers nutteloos om direct in het diepe te worden gegooid als u gaat werken bij de Belastingtelefoon. U hebt kennis nodig over computersystemen en vooral over diverse belastingzaken. U zult in een aantal weken worden klaargestoomd voor deze baan. Het is mogelijk om zowel parttime als fulltime te werken bij de Belastingtelefoon. Let er wel op dat dit bedrijf investeert in u. Ze bieden immers eerst de gratis vooropleiding aan. Het is vrij gebruikelijk dat u daarom minstens een jaar in dienst zit. Er is meestal de mogelijkheid op verlenging en zelfs de kans op een vast contract na 2 à 3 jaar. Daarnaast kunt u zich opwerken als u het werken bij de Belastingtelefoon erg leuk vindt. Misschien wordt u floormanager of komt u in een nog hogere positie.!

Bel met het speciale nummer als u wilt werken bij de Belastingtelefoon

Onze website richt zich met name op mensen die willen werken bij de Belastingtelefoon en op mensen die informatie willen hebben over de Belastingdienst. Specifieke vragen over bijvoorbeeld uw aangifte beantwoorden we ook want er werken diverse adviseurs die u alles kunnen vertellen over de diverse belastingsoorten, de verschillende aangiftes en hoe u bepaalde vergunningen moet aanvragen. Niemand vindt het leuk om belastingen te betalen, maar dat hoort nu eenmaal bij het leven. De staat heeft immers geld nodig om u te voorzien van sociale voorzieningen, een wegennetwerk en ga zo maar door. Het is daarom legitiem dat de staat een bepaald bedrag van u afneemt in de vorm van diverse belastingen. Maar u wilt niet te veel hoeven betalen. Daarom kunt u soms een deel terugkrijgen. Het is dus van groot belang dat u de belastingaangifte zo nauwkeurig mogelijk invult. Wilt u daarom iemand spreken die hier alles over weet? Dan hopen we dat u ons nummer probeert. Want wij volgen het laatste nieuws over alle belastingzaken.

Voor alle belastingtechnische vragen staan we voor u klaar

Er zijn diverse redenen om contact met ons op te nemen. Of het nu gaat om het laten doorrekenen van toeslagen, omdat u een vraag hebt over uw aangifte of omdat u wilt werken bij de Belastingtelefoon, wij zijn van alle markten thuis. U kunt ons op diverse manieren bereiken:

  • Via het speciale telefoonnummer dat u op de website kunt vinden. Houdt u er wel rekening mee dat u uitsluitend tijdens kantooruren iemand aan de lijn krijgt? Sla de website op en sla het nummer op in uw smartphone.
  • Ook via de sociale media kunt u ons een berichtje sturen. Bijvoorbeeld via Twitter.
  • Maar als het een persoonlijke vraag is dan kunt u een berichtje sturen via Facebook. Daar vindt u tevens het laatste nieuws over alles wat maar te maken heeft met de Belastingdienst.

Werken bij de Belastingtelefoon is een leuke baan als u tussen 2 banen zit. U ontwikkelt diverse sociale vaardigheden die later vast en zeker goed van pas komen.