Golfen is mijn lust en mijn leven. Ik sla graag een balletje met vrienden en ga regelmatig naar de golfbaan. Niet alleen om de sport te beoefenen en er even uit te zijn, maar ook omdat het een prima manier is om met zakelijke relaties te overleggen. Het is ongedwongen en je leert elkaar op een andere manier kennen. Daarbij is het golfen nog steeds wel belangrijk. Je plezier zit ‘m mede ook in de uitrusting en golfballen maken daar een groot deel van uit. Hiervoor ga ik vaak naar golfstorederksen.nl, de website van Golfstore Edwin Derksen. Deze online winkel is gespecialiseerd in alles rondom golfen en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben hier al eerder terecht gekomen voor bijvoorbeeld

  • Mijn clubfitting
  • Golfhandschoenen
  • Golftassen
  • Diverse accessoires

Maar voornamelijk de golfballen, die je toch soms ook wel eens kwijt raakt tijdens het golfen, kun je hier prima terecht.

Kwalitatieve golfballen

Het zijn altijd golfballen van een hoge kwaliteit. Daarbij zijn er verschillende keuze ballen en net als je clubs en je handicap, maakt de bal ook een groot onderdeel uit van het hele golfspel. Golfballen zijn er zowel in zachte als harde varianten. Wat je daarin prettig vindt is heel persoonlijk. Ik ga hierbij zelf niet altijd uit van de acties die Golfstore Edwin Derksen heeft. Deze zijn weliswaar zeer aantrekkelijk, maar ik heb toch zo mijn eigen favoriete golfballen waar ik zelf mee speel. Edwin Derksen is zelf een professional in golf en daardoor ben ik ervan verzekerd dat wat hij op zijn website aanbiedt altijd goed is. Toen ik begon met golfen had ik enkel de ervaring van het op de baan staan met mijn vader. Hij heeft mij enkele kneepjes geleerd, maar door de expertise van Edwin Derksen weet ik bijvoorbeeld dat harde golfballen goed zijn om ver mee te slaan, maar minder controle bieden op de green. Een zachte bal heeft voor mij daarom meer de voorkeur. Ik sla natuurlijk graag een bal ver, maar de controle is uiteindelijk voor mij belangrijker. Ik ben eerder in de zaak bij Edwin Derksen geweest in Rijsbergen en hij heeft mij toen veel verteld over dit soort dingen. We hebben toen ook meteen een goede golftas en clubs aangemeten en ik kreeg advies om mijn swing te perfectioneren. Het is heel prettig om hiervoor ter plekke geholpen te worden. Maar wanneer ik golfballen nodig heb, dan hoef ik daar niet voor naar Rijsbergen en kan ik die gewoon online bestellen en kan zo thuis laten bezorgen via UPS. Ik reken simpel af met iDEAL en that’s it. Simpeler kan het niet.

De ballen van diverse merken uitproberen

Golfballen zijn er van verschillende merken en tegenwoordig weet ik wel aardig te vinden welke ballen ik zelf prefereer. Maar het is heel erg handig om via de webwinkel van Golfstore Edwin Derksen de ballen van diverse merken te kunnen bestellen en zo uit te vinden wat ik zelf prettig vind. Zo biedt hij op de website golfballen van:

Callaway

  • Pinnacle
  • Fitleist
  • Volvik
  • Wilson

Van de meeste merken zijn verschillende type ballen te verkrijgen en er is ook een verschillend aanbod voor heren en dames verkrijgbaar. Mijn vrouw slaat heel af en toe ook een balletje mee en zij heeft hier haar eigen golfballen weten uit te zoeken. Hiermee heeft zij ook meer plezier in de golfsport en maken we er samen af en toe een dagje van. Onze golfclub is vrij dicht bij huis, dus wanneer we de tijd hebben in ons drukke schema biedt dit toch een leuke mogelijkheid om ons samen te kunnen ontspannen. Golfen is iets wat we iedereen kunnen aanraden.