Bij lppetersen.nl hebben we een groot assortiment aan nieuwe en tweedehandse producten. Waarom voor nieuw kiezen als u ook een gebruikte legbordstelling kunt kopen die goed is onderhouden? Het is niet zo dat het een mooie gebruikte legbordstelling moet zijn. U zet het immers in uw magazijn neer en dan kijkt u er wellicht nooit meer naar om. Een gebruikte legbordstelling moet wel robuust, sterk en tegelijkertijd lichtgewicht zijn. Het moet de tand des tijds doorstaan en eventueel aangepast kunnen worden aan de eisen van deze moderne tijd. Wat de reden dan ook mag zijn waarom u een gebruikte legbordstelling wilt kopen, bij ons bent u aan het juiste adres. We leveren enkel stellingen van gerenommeerde topmerken. U kunt daarbij denken aan merken zoals Bruynzeel en Nedcon. Dit zijn merken die al decennia lang onder andere legbordstellingen en grootvakstellingen bouwen en verkopen. U kunt via onze website een prijsopgave aanvragen voor de nieuwe en de tweedehandse producten. Bestellen gaat vervolgens per mail of telefoon en u bent tevens van harte welkom om bij ons in het magazijn te komen kijken. U vindt ons in Ermelo waar we ons huidige assortiment voor u hebben uitgestald. Niet alleen kunt u in het groot vele stellingen voor uw magazijn kopen, ook de levering en de montage kunt u uit handen geven aan ons personeel!

Een gebruikte legbordstelling die eruitziet als nieuw

Zoekt u een totaalbedrijf? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Want als u een bedrijf opricht of verhuist naar een ander groter pand, dan is de inrichting van het kantoor, de winkelvloer en het magazijn een klus op zich. U wilt snel uw winkel of kantorencomplex kunnen openen dus er moet tijdens deze transitie hard door worden gewerkt. Uw huidige stellingen kunt u afbreken en weer opbouwen maar u zult er al snel achter komen dat u te weinig stellingen hebt in uw nieuwe kantoor. Schakel dan onze hulp in en bestel de gebruikte legbordstelling die u het beste kunt gebruiken. Want een gebruikte legbordstelling hebben we steevast op voorraad en kunnen we dientengevolge binnen een werkdag komen leveren en monteren! Geheel naar uw wensen natuurlijk. We leggen u tevens uit hoe u nadien zelf de gebruikte legbordstelling in hoogte kunt verstellen. Klinkt u dat allemaal als muziek in de oren en wilt u graag weten wat we naast de gebruikte legbordstelling en vele andere gebruikte stellingen nog meer aan producten kunnen leveren? Kijk dan eens naar het volgende lijstje:

  • Gebruikte heftrucks voor binnen- en buitengebruik,
  • Magazijnbakken in alle soorten en maten,
  • En ook palletwagens.

U leest het, we zijn van alle markten thuis dus u hebt vanaf vandaag nog maar een bedrijf nodig voor al uw stellingen en magazijnaccessoires.

Bestel vandaag of vraag eens een vrijblijvende offerte aan

We bieden u diverse contactmogelijkheden aan. Zoals we al eerder aangaven kunt u bij ons langskomen. Ligt Ermelo te ver weg? Kijk dan eerst de kat uit de boom door een e-mail te sturen of met de klantenservice te bellen. U kunt online direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook via de sociale media kunt u ons actief volgen. Daar vindt u het laatste nieuws over ons bedrijf, uitbreidingen in het assortiment en natuurlijk onze huidige acties en kortingen die u niet wilt mislopen. Volgt u ons daarom ook via Facebook, Twitter en Google+. Tot slot willen we nog vermelden dat u ook een stelling zoals een gebruikte legbordstelling kunt huren Handig voor evenementen jaarbeurzen, markten en festivals. We komen u graag helpen met het opbouwen en afbreken van deze gebruikte legbordstelling.