Als producent van auto’s vertrouwt u niet alleen op uw eigen medewerkers en de productie, maar ook op de leveranciers van grondstoffen. U wilt naar de klant toe enkel de beste kwaliteit garanderen, maar dan hebt u natuurlijk ook de zekerheid van uw eigen leveranciers nodig. Als u daarom op zoek bent naar een nieuwe leverancier voor uw gasveren, dan kunt u eens op de website van de marktleider in Nederland kijken: t-technics.nl. We maken al meer dan 30 jaar gasveren op maat. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u graag een nieuwe productielijn beginnen? Kijk dan op onze website en kies de gasveren uit die aan uw wensen voldoen. We leveren onder andere roestvrijstalen producten, allerlei bevestigingsmateriaal en kleppen en luiken. Natuurlijk worden gasveren niet enkel in de auto-industrie toegepast maar vindt u een dergelijke hydraulische veer ook in de bureaustoel waar u wellicht nu op zit. Ook in mountainbikes worden ze weleens gebruikt als schokdempers, net als diverse andere voertuigen op twee wielen. U vindt ze in kisten en koffers die u niet alleen kunt openen en sluiten, maar ook half open kunt zetten. En dit is dan ook zeker een belangrijke reden om een groot assortiment aan gasveren aan te bieden. Naast het feit dat we diverse producten kunnen leveren, in groten getale, is het ook mogelijk om uw gewenste maten aan ons door te geven. Misschien hebt u een product over het hoofd gezien maar het kan ook zo zijn dat de gasveer in deze maat nog niet bestaat.

We kunnen gasveren zelfs op maat maken

Als blijkt dat de gasveer niet leverbaar is omdat de maat niet bestaat, dan hebben we alsnog goed nieuws voor u. Want we kunnen in onze eigen fabriek gasveren op maat maken! Brengt u bijvoorbeeld een totaal nieuw product uit en zijn de maten daarbij van het grootste belang? Dan kunt u hier uw slag slaan. Klim daarom ook zeker in de pen en geef uw wensen en ideeën aan ons team door. We gaan graag voor u aan de slag. Wilt u liever een bestelling plaatsen? Dan zal het u opvallen dat u eventjes een offerte moet opvragen voordat we de prijzen tonen. Daarmee behouden we een zekere exclusiviteit en is het niet mogelijk voor de particulier om een bestelling te plaatsen. Voor hen raden we het aan om even bij de plaatselijke bouwmarkt langs te gaan, dan komt het vast en zeker helemaal goed. Afijn, nadat u akkoord gaat met de offerte kunnen we de gasveren voor u op maat maken of direct leveren. In principe hebben we de meeste producten steevast uit voorraad leverbaar. Naast ons eigen merk bieden we ook diverse producten waaronder allerlei bevestigingsmateriaal van gerenommeerde topmerken aan. Wat mag u zoal van onze service verwachten naast deze voordelen?

  • We bieden allerlei bevestigingsmateriaal van rvs, kunststof en staal,
  • We hebben een zeer groot, veelal gestandaardiseerd assortiment,
  • En we gaan snel tot levering over.

Wilt u graag iets meer informatie? Neem dan vlug contact op

Kijkt u graag de kat uit de boom? Dat is niet zo vreemd als u een grote bestelling wilt plaatsen. Daarom kunt u snel contact opnemen met onze medewerkers. Ze staan doordeweeks tijdens kantooruren telefonisch voor u klaar om al uw prangende vragen snel te beantwoorden. Daarnaast kunt u ook via de mail al uw vragen op hen afvuren. U vindt ons in Twente, in Haaksbergen om precies te zijn. U bent op afspraak van harte welkom om over de levering te praten de koffie en de thee staan dan voor u klaar.