Om veel redenen is het volgen van projectmanagement trainingen een aanrader. Het aanbod aan trainingen van de Van Aetsveld Academy zijn ontwikkeld voor mensen die al werkzaam zijn, maar zich verder willen ontwikkelen. Steeds meer is projectmanagement een essentieel onderdeel voor bedrijven. Projecten zijn van groot belang voor de voortgang van processen. Of het nou gaat om een project binnen het primaire proces of een ondersteunende dienst, als het ergens niet loopt of spaak loopt dan kan dat in alle uithoeken van een bedrijf te merken zijn. Daarnaast staat een training binnen projectmanagement erg goed op het CV. Naast je werkervaring is dan ook aangegeven dat je op de hoogte bent van de theorieën die zijn ontwikkeld op het gebied van projectmanagement. Inzicht en praktijk staan naast elkaar en worden samengevoegd door jou als projectmanager. Op de website academy.aetsveld.nl staan de diverse projectmanagement trainingen weergegeven die zij aanbieden.

Projectmanagement trainingen, voor ieder niveau

Ben jij er aan toe om je kennis rondom projectmanagement te verbeteren? Dat is een van de projectmanagement trainingen bij Van Aetsveld Academy zeker geschikt voor jou. Je hebt daar de keus uit diverse verschillende trainingen. Overleg daarom goed met je werkgever welke training het beste aansluit bij het bedrijf en jouw werkzaamheden. Op academy.aetsveld.nl worden de volgende projectmanagement trainingen aangeboden:

  • Agile projectmanagement: niveaus Practitioner, Foundation en Fasttrack.
  • IPMA: niveaus PMO, D, C training en certificering, B training en C training en certificering, level A.
  • Project- en verandermanagement: niveaus essentials, advanced en expert.
  • Expert programma management

De genoemde projectmanagement trainingen worden gegeven door ervaren trainers en coaches die zelf in het vakgebied werkzaam zijn. Naast dat ze bekend zijn met de praktijk zijn zij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en theorieën op het gebied van projectmanagement. Met behulp van de Agile of IPMA werkwijze leer je hoe jouw werkzaamheden als projectmanager nog beter en efficiënter vorm kunnen krijgen. Mocht je tegen knelpunten aanlopen in de praktijk, dan kunnen deze trainingen jou helpen om projecten nog beter te managen. Projecten kunnen behoorlijk veelomvattend zijn. Vaak moet je aan veel partijen tegelijk denken en veel informatie communiceren tussen deze partijen. Belangrijk is om op structurele wijze dergelijke projecten sturing te geven wat het gehele projectteam duidelijkheid geeft. Dergelijke projecttrainingen als Agile en IPMA leren jou over diverse theorieën en werkwijzen die toe te passen zijn binnen projectmanagement. De trainingen project- en verandermanagement zijn gericht op de taak om grote veranderingen door te voeren in en buiten een organisatie. Deze projectmanagement trainingen geven je vaste elementen die een blauwdruk vormen voor het grote project. In de advanced training leer je te kijken naar je eigen handelen en hoe deze van invloed zijn op de voortgang van een project. De Expert training leert je een project vanuit meerdere invalshoeken te bekijken en te benaderen.

Een training voor betere resultaat

Schrijf je nu in voor een van de projectmanagement trainingen van de Van Aetsveld Academy. Zowel voor projectmanagement als verandermanagement kan je daar terecht om jouw prestaties als projectmanager nog beter te ontwikkelen. Welke training je ook kiest, allemaal staan ze voor de volgende doelen:

  • Opleiden, trainen en coachen
  • Verandervermogen
  • Duurzaam projectmanagement
  • Veiligheid en innovatie
  • Onderwijs
  • Samenwerking

Wanneer je een van de projectmanagement trainingen volgt, kom je erachter hoe je aan de hand van een doel, resultaat en scope meer vorm kan geven aan het project. Wat je leert kan je meteen toepassen in je werk. Via de online leeromgeving blijf je in contact met de andere deelnemers aan de training en kan je vragen stellen over de stof. Tot een half jaar na afloop van de training kan je hier nog gebruik van maken.