Voor iedere groothandelaar die is gespecialiseerd in de verkoop van vlees en gevogelte is het zeker tijdens de feestdagen van belang dat u een goede leverancier van gevogeltespecialiteiten kent. Wij leveren niet alleen gevogeltespecialiteiten maar ook diverse vleesspecialiteiten waarvan we vermoeden dat u een groot gedeelte van ons assortiment het hele jaar aan uw klanten zou willen leveren. Zo verkopen we doodnormale producten zoals kipfilets, gerookte kip en kalkoenstukjes. Maar als u aan gevogeltespecialiteiten denkt, dan denkt u wellicht aan gans, aan hoen en aan heerlijke kwartels. Ook dan bent u bij moormann.nl aan het juiste adres. We kunnen veel van deze vogels leveren in allerlei verwerkte vormen. Van filets tot aan patés, we hebben het allemaal in huis. Klinkt u dat als muziek in de oren dan kunt u op onze website bij onze producten ook alle gevogeltespecialiteiten bekijken. U vindt er foto’s en een lijst met beschikbare producten. De meeste gevogeltespecialiteiten leveren we het gehele jaar door, dus ook buiten de feestdagen. Want wij zijn een grootleverancier en dat wil zeggen dat de supermarktwereld slechts een kleine afzetmarkt voor ons is. Er zijn vele restaurantbezoekers die het gehele jaar verlegen zitten om een stukje tamme of juist wilde eend. En wat te denken van overheerlijke fazantfilet? De chef van een goed restaurant weet daar natuurlijk wel raad mee. Levert u voedingsmiddelen aan restaurants in het hele land en zoekt u nog een goede leverancier van gevogeltespecialiteiten? Dan hopen we dat u na het lezen van deze tekst eens bij ons aanklopt. We kunnen u nu wel alvast vertellen dat u daar beslist geen spijt van zult krijgen.

We verkopen gevogeltespecialiteiten in bulk

We leveren aldus gevogeltespecialiteiten in bulk aan. Dat betekent dat u niet te maken hebt met verkoopsprijzen maar met inkoopsprijzen. Bijkomend voordeel is het feit dat we lage prijzen hanteren en dat u korting krijgt als u meer bestelt. Tel uit uw winst, bij Moormann bent u namelijk geen dief van de portemonnee terwijl u er een kwaliteitsproduct voor terugkrijgt. Mocht u niet tevreden zijn over het huidige assortiment omdat uw afnemers meer exotische producten van u verlangen, dan kunt u persoonlijk contact opnemen met onze verkoopdienst. Want wij maken namelijk zogenaamde “custom made” producten. Kijk naast onze gevogeltespecialiteiten in ieder geval ook even bij de vele bewerkte en onbewerkte vleesproducten. Zo vindt u tussen de exotische vleesproducten onder andere:

  • Haas hert, ree,
  • Kangoeroe en bizon,
  • En ook struisvogel, deze vogel valt uiteraard ook onder onze gevogeltespecialiteiten.

Wij leveren onder andere aan cateraars, aan groothandelaren, horecaslagers, de export en we doen aan trading. Dat betekent dat we uit andere landen exclusieve producten kunnen halen zoals Frans gevogelte en wild zwijn. Wie wil dat nou niet op zijn bordje hebben tijdens de kerstdagen of de paasdagen? Uiteraard voldoen al onze gevogeltespecialiteiten en andere vleesproducten aan de strengste eisen. We hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan dus we hopen dat u kiest voor onze scharrelproducten en biologische vleesproducten. Ook dieren in de vleesindustrie hebben recht op een goed leven!

Naast gevogelte verkopen we een keur aan vleesproducten

Mocht u geïnteresseerd zijn in een partnership voor een eenmalige bestelling of voor de langere termijn dan vindt u op de contactpagina de contactgegevens van diverse medewerkers. Stel uw vragen over de prijzen aan ons verkoopteam. U kunt er tevens telefonisch en per mail een bestelling plaatsen. Hebt u eerder een vraag over de kwaliteit van een bepaald product? Stel die vraag aan de kwaliteitsdienst. Ook de productie en de administratie kunt u op deze wijze aan het shirt trekken. Wellicht tot horens!