Een pizza is een zeer populair gerecht in Nederland en het is dan ook niet voor niets al jaren een ongekend succesnummer in vele horecazaken. Iedereen lust op zijn tijd wel een lekkere pizza, of het nu een pizza margerita is of een pizza haai, vaak is er voor iedereen wat wilt. Als pizzabakker wil je dan ook zorgen dat iedereen die een pizza bij jou zaak komt eten, pizza’s van de beste kwaliteit krijgt. Onmisbaar hierbij is natuurlijk de pizzawerkbank.

Ben je professioneel pizzabakker en op zoek naar de allerbeste werkbank om een pizza op te bakken? Een pizzawerkbank is een ideale werkbank voor in je professionele keuken. Met een dergelijke werkbank zorg je ervoor dat de lekkerste pizza’s gebakken worden in jouw pizzeria of fastfoodrestaurant. Snel, effectief en zonder vervelende klachten, want deze werkbank is helemaal geoptimaliseerd voor de hardwerkende pizzabakker. Wat zijn nu de criteria voor een goede pizzawerkbank? En waar vind je er een die bij jouw wensen aansluit? We zochten het voor je uit en geven je een aantal nuttige tips.

Pizzawerkbank voor jouw bedrijf

Heb je een cafe, restaurant, pizzeria of bakkerij? Dan zul je misschien op zoek zijn naar een werkbank waarop jij en jouw personeel ideaal pizza’s kunnen bakken. Wat maakt een pizzawerkbank daarin nu zo uniek ten opzichte van andere werkbanken voor in de professionele keuken? Wat deze werkbanken uniek maakt is:

  • Een ideaal werkblad
  • De perfecte inrichting
  • Opstaande randen
  • Eventuele pancooler
  • Volautomatische ontdooiing

Het ideale werkblad voor het bakken van pizza’s is natuurlijk een granieten werkblad. Zo’n blad van graniet is niet alleen kras- en hittebestendig, ook zorgt het voor een perfecte omgeving voor ongebakken pizza’s. Dit omdat de pizzabodem niet snel aan het graniet zal blijven plakken! Een goede pizzawerkbank heeft een inrichting waarbij je vlot pizza’s kan bakken met alles binnen handbereik. Neem bijvoorbeeld de Afinox werkbank van veld Koeltechniek. Deze kan efficiënt worden ingericht met verse ingrediënten boen en onderin koelingen. Daar kan ook een eventuele pancooler aan toegevoegd worden voor efficiënt ruimtegebruik. De opstaande randen van deze werkbank zorgen voor een overzichtelijke en schone werkplek.

Pizzawerkbank te koop

Waar kun je nu de beste pizzawerkbank kopen? Veel pizzabakkers zullen ervan op de hoogte zijn dat goede, degelijke werkbanken voor in hun keuken van het merk Afinox zijn. Deze werkbanken voldoen immers aan de criteria voor een goede werkplek voor de professionele ‘pizzaiolo’. Deze werkbanken koop je bij veld Koeltechniek. Deze winkel heeft online een ruim assortiment aan werkbanken voor pizza’s.  Wil je advies over welke bij jouw keuken past? Schroom niet om contact met ze op te nemen, ze voorzien je graag van gratis advies. 

veld Koeltechniek kan je niet alleen voorzien van een ideale pizzawerkbank, ook andere apparatuur voor horecagelegenheden bieden zij te koop aan. Ook voor deze apparatuur geldt dat het van goede kwaliteit is en dat ze je er graag meer over vertellen. Denk bijvoorbeeld aan ijsvitrines van het merk La Squadra voor in een ijssalon! Ook koelcellen en vriescellen en gekoelde toonbanken hebben zij in het assortiment. Maar ook voor bijvoorbeeld een goede medicijnkoelkast ben je hier aan het juiste adres. Ben je dus op zoek naar een pizzawerkbank of andere apparatuur die gebruik maakt van koeltechniek? Kijk dan eens bij veld Koeltechniek!