Wij hebben een grote school en het leek ons goed om de ouders niet meer alleen via onze website te betrekken bij het wel en wee van onze school, maar om hen een app aan te bieden waarin zij allerlei gegevens en informatie over de school konden vinden. Zo konden wij de ouders ook eenvoudiger bereiken en wij hebben gekeken naar mogelijkheden om een goede app te vinden. Wij moesten al heel snel tot de conclusie komen dat de meeste apps die reeds voor dit doel ontwikkeld zijn, niet geschikt waren voor onze school. Wij wilden de app namelijk gebruiken om de ouders ook sneller te kunnen bereiken en ook wilden wij zorgen dat aan de hand van de app de ouders ook beter inzicht hadden in wat hun kinderen op school presteerden. Wij hebben daarom besloten dat wij graag een software developer in de arm wilden nemen die ons verder op weg kon helpen. Het is in Nederland niet moeilijk om een software developer te vinden, het is echter wel een hele klus om een software developer te vinden die echt goed met je mee kan denken. Wij hebben daarom lang moeten zoeken naar een software developer die aan een half woord genoeg had en toen wij daarom eenmaal bij de mensen van softwareopmaat.io terecht waren gekomen, voelde dit dan ook als thuiskomen. De mensen van deze site hebben er alles aan gedaan om hun mogelijkheden als software developer goed uit de doeken te doen. Als je op hun site gaat kijken, merk je al snel dat je hier met een specialist te maken hebt die zijn vak als geen ander verstaat. Wij hebben daarom gekeken of wij geholpen konden worden door deze software developer en dat bleek heel goed mogelijk te zijn. Dat was prettig om te merken en wij hebben daarom een gesprek ingepland zodat wij konden aangeven wat wij nodig hadden en zodat de software developer kon aangeven wat realistisch en haalbaar was. Wij hadden namelijk geen idee wat allemaal tot de mogelijkheden behoorde en vandaar dat wij dus graag even in overleg wilden gaan. 

Deze software developer leverde vakwerk

Wij hebben heel veel gehad aan het gesprek met deze software developer en wij hebben gemerkt dat wij hierdoor een heel goede app konden laten bouwen door deze software developer. Wij zijn daarom ook heel blij dat wij met de mensen van softwareopmaat.io in zee zijn gegaan want wij hebben een heel goede app geleverd gekregen van deze software developer. Wij zouden dit bedrijf daarom aan iedereen willen aanraden die ook voor kwaliteit gaat. 

Kijk ook nog even op de site 

Mocht u meer willen weten over dit bedrijf, dan raad ik u aan om een keer naar de site van deze software developer te gaan omdat:

  • U hier kunt zien hoe zij u kan helpen 
  • U hier kunt zien wat zij in het verleden aan projecten hebben gedaan 
  • U hier de contactgegevens van deze specialisten kunt vinden 

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf in de arm genomen hebben want zij heeft ons heel goed geholpen.