Een bedrijfspand zelf verhuren? Kies dan voor voordelige en efficiënte marketing met behulp van debedrijfsmakelaar.nl. Wij bieden u handige pakketten en diensten aan, waarmee u zelf de marketing voor de verhuur van uw bedrijfspand in handen houdt. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, maar hoe kiest u nou voor een doelgerichte aanpak, waarbij u snel resultaat behaald? Op basis van jarenlange ervaring en expertise hebben wij hiervoor handige tools en mogelijkheden ontwikkeld. Een belangrijk onderdeel van onze pakketten is een vermelding op Funda, één van de bekendste online websites waar veel potentiële huurders dagelijks rondkijken. Speciaal voor de zakelijke markt is er Funda in Business (FiB) opgezet. Benieuwd naar al onze mogelijkheden om zelf uw bedrijfspand te verhuren? Neem dan contact met ons op of bezoek onze website. debedrijfsmakelaar.nl staat voor u klaar.

Zelf bedrijfspand verhuren

Het heeft veel voordelen om zelf uw bedrijfspand te verhuren. U weet allereerst zelf het beste wat u verhuurd. Geïnteresseerden kunt u als geen ander vertellen wat er zo interessant is aan uw bedrijfspand. Belangrijke gegevens worden hierdoor minimaal vergeten en dat komt de verhuur ten goede. Advertenties dienen altijd zo compleet en concreet mogelijk te worden geschreven, zonder een lang saai verhaal te worden. U bent tenslotte bezig met uw marketing en wilt u pand zo aantrekkelijk mogelijk in de markt plaatsen. Om u te ondersteunen, hebben wij diensten samengesteld in handige pakketten, inclusief efficiënte adviezen. Wij zorgen er bijvoorbeeld voor dat uw advertentie compleet is en dat gegevens kloppen. Tips over het goed onder de aandacht brengen van uw pand zijn daarbij inbegrepen. Onze aanpakt werkt als volgt: u vult zelf alle informatie in, waarna ons team met een kritische en zakelijke blik een beoordeling hierop geeft. Hierdoor bent u verzekerd van het beste verkoopresultaat! Funda in Business wordt namelijk meer dan 800.000 keer per maand bezocht en is daarmee een enorm platform en belangrijke speler in de online marketing van bedrijfspanden. Hiervan zoekt maar liefst 75% naar bedrijfslocaties! Het is dus cruciaal om bij de verhuur van uw bedrijfspand om op Funda een advertentie te plaatsen. Hierdoor bereikt u zonder tussenkomt van een makelaar een enorme groep potentiële huurders!

debedrijfsmakelaar.nl ondersteunt bij zelf verhuren van bedrijfspanden

Wij bieden u alle services die u van een makelaar mag verwachten. Als u ervoor kiest om zelf uw bedrijfspand te verhuren, staat ons team voornamelijk ondersteund voor u klaar. De kosten liggen hierdoor veel lager dan bij reguliere makelaars. Wilt u ook kosten besparen door zelf uw advertenties te beheren met de hulp en adviezen van professionals? Kies dan voor debedrijfsmakelaar.nl en een plaatsing bij Funda FiB! De kosten die hieraan verbonden zijn, beginnen vanaf €425,- exclusief btw. Onze NVM-makelaar staat u daarbij geheel ter zijde, wanneer u zelf uw pand wilt plaatsen op Funda (en eventuele andere bekende online verkooppagina’s). Houdt er bij de plaatsing rekening mee dat u een volledige omschrijving, relevante kenmerken en goede foto’s gebruikt. Indien het meerwaarde biedt, kunt u een interactieve plattegrond, 360 graden foto’s en video’s extra toevoegen.

Voordelen zelf bedrijfspand verhuren met de hulp van debedrijfsmakelaar.nl:

  • Behoudt zelf marketing en verhuur in eigen beheer
  • Diverse deskundige ondersteuningsmogelijkheden
  • Eenvoudige en gebruiksvriendelijke tools
  • Kostenbesparend
  • Professionele ondersteuning door een NVM-makelaar
  • Tijdbesparend
Bent u benieuwd wat debedrijfsmakelaar.nl voor u kan betekenen wanneer u zelf uw bedrijfspand wilt verhuren? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Uiteraard kunnen wij het verhuren van uw bedrijfspand ook helemaal van u overnemen. Bekijk onze website voor meer informatie: debedrijfsmakelaar.nl en bekijk onze intro video!