Op https://verrasjelief.nl vind je misschien wel het allerleukste assortiment cadeautjes, speciaal uitgezocht voor vrouwen, vriendinnen, zussen en moeders. De hele webshop is volledig toegespitst op dat wat vrouwen leuk en mooi vinden en dus is het niet moeilijk daar een lief of romantisch cadeau voor haar te vinden. Verras je jongere zusje voor haar verjaardag eens met een paar mooie oorbellen, of je moeder met een prachtige, wollen sjaal. En het mooiste is, dat is niet eens zomaar een sjaal. Hij is namelijk gemaakt in Nepal, door vrouwen die met behulp van dat werk aan een betere toekomst werken voor henzelf en hun gezin. Je geeft dus in feite ook een cadeau aan de vrouwen in Nepal, naast het cadeautje voor je moeder. Een romantisch cadeau voor haar, plus een salaris voor iemand die het nodig heeft. Persoonlijk vind ik dat een fijne gedacht bij het uitzoeken van cadeautjes. Sowieso zie je dat het assortiment dat deze vrouwen hebben uitgezocht (ja, de shop is opgericht door vrouwen, dat is vast geen verassing!) een heel werelds karakter heeft. Houdt je vriendin van reizen? Dan vind je in deze webshop vast een geschikt, romantisch cadeau voor haar, zoals een luxe wereld kraskaart, een weekendje weg verrassingsmand (deze vind ik zó origineel!) of het zandvrije strandlaken ‘dreamtowel’. Dit strandlaken is gemaakt van 80% polyester en 20% polyamide. Door deze unieke samenstelling voelt deze handdoek heel anders aan dan normale handdoeken. Hij absorbeert veel meer water en bovendien klop je het zand er heel gemakkelijk af, zodat jij en je lief er gerust samen, tegen de rand aan, op kunnen liggen. Als dat geen romantisch cadeau is voor haar dan weet ik het niet!

Een origineel, romantisch cadeau voor haar

Ik noemde hierboven al een aantal leuke cadeau-ideeën op, maar Verras je lief heeft nog veel meer aparte en unieke producten in hun assortiment, waaronder:

• Een groot assortiment sieraden zoals oorbellen, kettingen en armbandjes.
• Ruime keuze in gekleurde, leren tassen. (Dat vindt elke vrouw leuk om te krijgen!)
• Luxe roséchampagne, voor gezellige avondjes samen voor de tv.
• Heerlijk geurende sojakaarsen, voor tijdens datzelfde avondje.
• En nog veel meer, de keuze is echt heel ruim!

Ik kan me niet voorstellen dat je in deze webshop niet zult slagen voor een romantisch cadeau voor haar, of dat nu voor je vriendin is, je moeder of je zus, echt voor iedere vrouw heeft Verras je lief de perfecte gift. En als ik heel eerlijk ben vind ik het helemaal niet nodig om mijn vriend te tippen over deze webshop, ik ga gewoon lekker zelf alles bestellen wat ik leuk vind. Daar heb ik helemaal geen speciale gelegenheid voor nodig!

Nooit meer een cadeau vergeten voor jouw lief

Als je van plan bent een romantisch cadeau voor haar te kopen en je spot deze toffe webshop, maar het is eigenlijk nog veel te vroeg om te bestellen, dan zet je gewoon een reminder aan! Hiervoor maak je eenvoudig een profiel aan op https://verrasjelief.nl en vervolgens vul je de datum (of data) in van datgene wat je niet wil vergeten. Bijvoorbeeld de verjaardag van je moeder, de diploma-uitreiking van je beste vriendin, of natuurlijk Valentijnsdag. (Hoewel dat wel heel erg zou zijn, als je die laatste zou vergeten!) Verras je lief herinnert je er overigens met plezier aan, en zorgt dat je tijdig een reminder in je mail krijgt en zo direct een romantisch cadeau voor haar kunt uitzoeken, zodat je het op tijd in huis hebt. Wat een slimme service!