Mijn vriendin en ik hebben ongeveer een jaar geleden ons eerste kind gekregen. We wilden graag al langer een kind en waren daarvoor al een jaar aan het proberen om een kind te krijgen. We waren erg blij toen we het merkten dat mijn vriendin zwanger was. Gelukkig waren er weinig complicaties bij de zwangerschap en de geboorte van ons kind. Je hoort wel eens dat de geboorte van het eerste kind erg zwaar is, maar dit ging gelukkig erg goed. Mijn vriendin en ik konden op ons werk regelen dat we allebei wat minder konden werken tijdens het eerste jaar, zodat we op onze zoon konden passen. We weten dat het ook mogelijk is om je kind in het eerste jaar naar een kinderdagverblijf in Delft te brengen. Wij wilden echter zoveel mogelijk aanwezig zijn tijdens het eerste jaar. Gelukkig konden haar ouders en mijn ouders ook regelmatig oppassen op onze zoon. Ik werkte tijdens het eerste jaar 32 uur en kon een dag thuiswerken, mijn vriendin werkte 24 uur. Ik wil echter weer volledig gaan werken en mijn vriendin ook iets meer. Hierdoor leek het ons verstandig om onze zoon naar een kinderdagverblijf in Delft te brengen. Dit vonden wij in het begin erg moeilijk, het is namelijk niet gemakkelijk om wildvreemden op je kind te laten passen. Daarom wilden we graag van te voren goed onderzoek doen naar welke kinderdagverblijf in Delft het beste is en aangeraden wordt door andere ouders. We kennen helaas niet veel ouders in de omgeving die hun kinderen naar een kinderdagverblijf sturen, daarom konden we het hun niet vragen. Wij zijn de eerste van onze vrienden die een kind hebben gekregen. We besloten daarom on online te zoeken naar een goede kinderdagverblijf in de buurt.

ZieZoo is onze kinderdagverblijf in Delft geworden

Op Google zochten wij naar verblijven in de buurt en vonden verschillende bedrijven in onze omgeving. We wilden graag gebruikmaken van een kinderdagverblijf in Delft dat niet te ver van ons huis is. Op de manier kunnen we gemakkelijk op de fiets, of met de auto ons kind wegbrengen. Als hij ziek is, of er is iets anders, dan kunnen we hem ook weer gemakkelijk ophalen. We bekeken de websites van de verblijven en kozen uiteindelijk drie locaties uit waar we een gesprek aanvroegen. Uiteindelijk kozen wij voor ZieZoo als ons kinderdagverblijf in Delft. Wij vonden het gesprek met dit bedrijf erg prettig. Bij dit bedrijf maken ze gebruik van een platte structuur, zodat iedereen op de locatie de kinderen kent. Als je iemand spreekt, dan kent deze persoon altijd jouw kind. We vonden het fijn om te horen dat er altijd een pedagogische professional aanwezig is op een locatie. Dit bedrijf staat erg open voor kritiek en feedback en wil zich graag verbeteren, dit vinden wij een goede instelling. Via een berekening zagen wij dat we niet veel voor de opvang hoeven te betalen en wij besloten om onze zoon hier te plaatsen.

Een goede opvang voor kinderen in Delft

Wij zijn tot nu toe erg tevreden over ZieZoo als onze kinderopvang in Delft. Onze zoon vind het leuk om heen te gaan en krijgt veel aandacht. De medewerkers zorgen goed voor onze zoon. Wij kunnen via de website https://www.ziezoo.nl/kinderdagverblijf-delft/ inloggen en alle aanpassingen gemakkelijk bijhouden. Voor een kinderdagverblijf in Delft kunnen wij ZieZoo aanraden.

  • Een locatie in de buurt
  • Ze hebben een platte structuur
  • Altijd een pedagogische professional aanwezig
  • Staan open voor feedback
  • Goed voor onze zoon gezorgd
  • Gemakkelijk online inloggen