Een paar jaar geleden hebben wij het plan gevat om een nieuwe woning te bouwen. Dat had heel wat voeten in de aarde, want de woning moest bijzonder worden en daarom hebben wij lang met verschillende architecten om de tafel gezeten om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal waren om een mooie woning te genereren. Na lang overleg hebben wij uiteindelijk een prachtige woning laten ontwerpen en een paar maanden geleden konden wij eindelijk beginnen met de bouw van deze woning. Zoals u weet, moet eerst altijd een fundering worden gemaakt. Omdat onze woning in een moeilijk gebied zou komen te staan, moesten wij een gespecialiseerd bedrijf in de arm nemen. Wij hebben uiteindelijk een bedrijf gevonden dat gespecialiseerd is in grondwerken in Hengelo in de arm genomen. Wij hadden namelijk op het internet gelezen dat als je een specialist zoekt op het gebied van grondwerken in Hengelo, dat je bij dit bedrijf moet zijn. Hier weet men namelijk alles van grondwerken in Hengelo en dat was precies waar wij behoefte aan hadden. Wij hadden een tamelijk korte termijn waarin het werk gedaan moest zijn, dus toen wij contact opnamen met deze specialist op het vlak van grondwerken in Hengelo, hebben wij meteen gevraagd of zij dachten het werk op tijd klaar te kunnen hebben. Dat bleek zeer zeker het geval te zijn. Deze mensen zijn zeer bedreven in grondwerken in Hengelo en zij konden ons daarom ook garanderen dat zij ons op tijd zouden kunnen helpen. Dat betekende dat wij niet al in de eerste fase van ons project vertraging zouden oplopen en dat was heel erg prettig om te merken. Wij hebben dit bedrijf, gespecialiseerd in grondwerken in Hengelo, in de arm genomen en zij konden een paar dagen later al voor ons aan de slag gaan. Dat was de service waar wij naar op zoek waren en wij hebben dan ook geen seconde spijt gehad van het feit dat wij de mensen van Oldekalter-HGL.nl hebben ingeschakeld voor onze klus.

Wij lieten dit bedrijf onze grondwerken in Hengelo uitvoeren

Onze woning komt half ondergronds te liggen wat betekende dat de fundering dus moest worden ingegraven. Omdat wij een heel grote woning laten bouwen, moest er dus ook een enorm gat worden gegraven. Gelukkig was dit voor dit bedrijf geen enkel probleem. Men is hier volkomen gespecialiseerd in grondwerken in Hengelo en dat betekent dat zij met groot materieel aan kwamen zetten om de fundering in te graven. Wij hadden ongeveer een week voor onze grondwerken in Hengelo ingepland, maar tot onze grote vreugde was het werk veel eerder klaar dan gepland. Dat betekende dat wij meteen door konden gaan met de volgende fase van het werk. Ook hier konden wij dit bedrijf voor grondwerken in Hengelo weer inschakelen want bij het maken van de fundering moest ook weer het nodige graafwerk worden verricht. Dankzij dit bedrijf liep alles steeds op rolletjes en dat was voor ons en voor de aannemer heel erg prettig. Wij zouden daarom ook een woord van dank aan dit bedrijf willen uitspreken want zij hebben ons heel erg goed geholpen.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Mocht u binnenkort ook graafwerkzaamheden uit willen voeren, dan raden wij u van harte aan om met de mensen van Oldekalter-HGL.nl te gaan samenwerken. Hier kunt u rekenen op:

  • snelle communicatie door korte lijnen
  • professioneel materieel voor elke klus
  • lage tarieven voor topservice

Meer weten? Neem dan gerust even contact met dit bedrijf op. Men staat altijd voor u klaar om u te woord te staan.