Twee maanden geleden ging het bedrijf waar ik werkte failliet en kwam ik zonder werk te zitten. De branch waar ik werkte heeft het al jaren zwaar en er zijn weinig bedrijven waar het goed bij gaat. Het leek mij verstandig om in een andere branch werk te zoeken, maar ik wist niet wat. Ik vriend vertelde mij dat er vaak bij KLM vacatures zijn en besloot om hier naar te zoeken. Op de website van het bedrijf timing vond ik verschillende vacatures bij dit bedrijf en besloot op een functie te reageren. Het aanname proces ging erg snel en ik werk nu een week bij dit bedrijf. De afgelopen zes jaar heb ik totaal ander werk gedaan, ik werkte namelijk voor een drukkerij. Deze branch heeft het erg zwaar en veel bedrijven gaat failliet, of zitten in de problemen. Het leek mij altijd leuk om voor een drukkerij te werken, maar ik merkte dat de sfeer niet altijd even goed was. Doordat het slecht ging in het bedrijf was de baas vaak chagrijnig en moesten wij al het werk met weinig mensen doen. Het was vaak hard werken en het bedrijf verdiende weinig aan de opdrachten. Een vriend raadde mij aan om naar KLM vacatures te zoeken. Hij had een paar jaar geleden voor dit bedrijf gewerkt en had er goede herinneringen aan. Hij zei dat ze altijd wel naar mensen zochten en dat er veel verschillende functies in het bedrijf zijn. Hij werkt al een paar jaar niet meer voor het bedrijf, maar dacht dat ik er goed zou passen. Aangezien ik geen werk meer had, wilde ik wel naar KLM vacatures zoeken. Ik wilde graag zien welke functies er openstonden, om te zien of ik een interessante baan zag bij dit bedrijf.

Een website vol met KLM vacatures

Online zocht ik naar KLM vacatures en vond een aantal websites waarop ze te vinden waren. Op de website timing.nl vond ik Op zoek naar KLM vacaturesveel verschillende vacatures en zag ook een aantal functies die mij interessant leken. Het leek mij verstandig om niet op alle KLM vacatures te reageren, daarom zocht ik de functie uit die mij het leukste leek en solliciteerde hierop. Via de website was het gemakkelijk om te solliciteren en gelukkig werd ik de volgende dag al gebeld door iemand van timing. Met de medewerker had ik een kort gesprek en ik vertelde waarom ik de KLM vacatures aan het bekijken was. Hij vond mij erg geschikt voor de functie en zou een gesprek bij het bedrijf regelen. 

Sinds een week werk ik bij dit bedrijf

Ik kon al snel langskomen voor een gesprek bij KLM en gelukkig verliep het gesprek erg goed. Ik kreeg direct te horen dat ik was aangenomen en een paar weken later kon beginnen. Vorige week was mijn eerste werkdag en die beviel erg goed. Tot nu toe vind ik het werk erg leuk. Ik kan de website timing.nl aanraden voor het zoeken naar KLM functies.

  • Op de website staan veel verschillende functies
  • Via de website kan je gemakkelijk solliciteren
  • Ik werd al snel gebeld door een medewerker van timing
  • Zij regelden een gesprek bij KLM en ik kon een paar weken later beginnen