Dit jaar heb ik voor het eerst personeel aangenomen en dit was een grote stap voor mij. Ik heb drie jaar lang alleen in mijn bedrijf gewerkt, maar vond dat het tijd werd om verder te groeien en mensen aan te nemen. Doordat er nu andere mensen werken in het bedrijf, heb ik meer taken en ik moet natuurlijk nog zien wat voor invloed dit heeft op de resultaten. Ik heb nu veel meer kosten en hoop dat de winst en omzet mee kan groeien. Voor het personeel moest ik een aantal investeringen doen en besloot om tweedehands software te kopen bij softtrader. Bij dit bedrijf kon ik zeer voordelig licenties kopen voor een aantal programma’s en op die manier veel geld besparen. De twee nieuwe werknemers hebben veel ervaring en ik denk dat ik de juiste mensen heb aangenomen. Als ondernemer krijg je al snel verstand van veel verschillende aspecten, maar soms is het beter om experts in dienst te nemen. Ik zag dat ik op een aantal vlakken te weinig kennis en ervaring had en dat ik dit niet gemakkelijk kon leren. Ik heb nu twee jonge jongens aangenomen, maar zij hebben wel al veel kennis en zijn erg gedreven. Ik moet nu hun salaris betalen, maar ook nieuwe meubels kopen en zorgen dat zij direct konden starten. Ik was veel geld kwijt en daarom besloot ik om tweedehands software te kopen. Ik had hier ooit een artikel over gelezen en vond het zeer interessant. Ik wist daarvoor niet dat het mogelijk was om gebruikte software te kopen, maar las dat het voordelig was en dat het even goed werkt als normale software. Ik besloot om op zoek te gaan naar een bedrijf dat tweedehands software verkocht, om te zien wat zij aanboden en wat de prijzen waren. 

Een bedrijf gespecialiseerd in tweedehands software

Online zocht ik naar mogelijkheden om tweedehands software te kopen en vond een aantal bedrijven die dit aanboden. Een van de bedrijven die ik had gevonden was softtrader. Op hun website kon ik precies lezen hoe zij te werk gingen en waarom het legaal is om gebruikte software te kopen. Via dit bedrijf kon ik de software kopen die ik nodig had voor de nieuwe werknemers en kon dit voor een zeer goede prijs kopen. Het was erg gemakkelijk om tweedehands software te kopen en ik kreeg al snel de licenties voor de software toegestuurd.

De software werkt perfect

Ik was erg benieuwd of de software wel echt goed zou werken en dit bleek het geval. Wij hebben toegang tot alle opties en de software werkt net zo goed als nieuwe software. De nieuwe medewerkers merken niet eens dat het tweedehands software is. Als ik in de toekomst wederom software nodig heb, dan zal ik eerst weer kijken of ik gebruikte software kan kopen. Ik ben erg blij met de gekochte software via softtrader en kan dit bedrijf aanraden.

  • Je kan bij hun voordelig tweedehands software kopen
  • Het is volledig legaal om gebruikte software te kopen
  • De aankoop was erg gemakkelijk en ik kreeg snel de licenties
  • De software werkt net zo goed als nieuwe software