Ik ben Hettie en ik heb sinds drie jaar een eigen kantoor waar ik maar liefst veertien medewerkers heb werken. Ik heb een datingbureau waar ik mensen aan elkaar koppen van alle leeftijden. Mijn business bestaat online, maar tegenwoordig ook offline in mijn kantoorpand, want mijn kantoor is ook de plek waar ik cliënten ontvang. Aanvankelijk had ik niet nagedacht over het nut en de noodzaak van schoonmaakdiensten. Ik ben iemand die altijd erg op het geld let, en als ik iets zelf kan doen, dan ben ik niet te beroerd om de handen uit de mouwen te steken. Schoonmaken, zo dacht ik, dat doe ik zelf wel. Nou, dat was een grote vergissing, want schoonmaakdiensten in een heel pand, dat is wel even wat anders dan je eigen appartement een grote beurt geven. Ik kwam er dus al na een week achter dat ik schoonmaakdiensten moest inhuren om mijn pand schoon te houden. Aangezien ik veel van mijn cliënten op kantoor ontvang, is het van groot belang dat ik zorg voor een pand dat door een ringetje te halen is. Mijn pand moet er goed verzorgd uitzien, anders kan ik er geen cliënten ontvangen. De diensten van balansschoonmaak werden aanvankelijk aanbevolen door een bevriend stel. Het kwam ter sprake tijdens een etentje. Deze vrienden zie ik iedere maand wel een keer en dan spreken we over van alles en nog wat. Deze keer kwamen we ook over de schoonmaak van mijn kantoor te spreken, want het etentje was toen ik net mijn kantoor had geopend en ik nog heel dapper aan het verkondigen was dat ik geen schoonmaakdiensten hoefde in te schakelen, aangezien ik dat allemaal wel zelf wel kon. Ik wist toen nog niet dat schoonmaakdiensten inschakelen een must zou zijn, en dat schoonmaken echt een vak is. Daar had ik me echt lelijk in vergist. Die vrienden van me zeiden dat ik me nog wel zou bedenken en daar kregen ze dus gelijk in, al was ik het daar die avond natuurlijk helemaal niet mee eens. Schoonmaakdiensten inhuren van Balans deed ik in eerste instantie omdat deze partij mij werd aangeraden door vrienden, maar in tweede instantie regelde ik mijn schoonmaakdiensten bij Balans omdat ze gewoon heel erg goed werk leveren en dat doen ze consequent. Ik kan de schoonmaakdiensten van dit schoonmaakbedrijf iedereen dan ook van harte aanbevelen omdat: 

  • Dit schoonmaakbedrijf de juiste ervaring heeft, en vele jaren
  • Dit schoonmaakbedrijf een full service aanbiedt
  • Dit schoonmaakbedrijf zeer betaalbaar is 

Balans schoonmaakdiensten. Professioneel en snel

De diensten van Balans zijn professioneel en snel. Bij Balans werken vierhonderd medewerkers met hart voor het schoonmaakvak en dat merk je. Iedere dag verlenen zij schoonmaakdiensten in meer dan zeshonderd panden en zo ook in mijn kantoor. Doordat zij hun schoonmaakdiensten overal leveren, hebben ze ook heel erg veel ervaring met alle soorten schoonmaakklussen. Ook voor glasbewassing en specifieke schoonmaakklussen kun je hier terecht. 

Hart voor de zaak

Ik ben iemand met hart voor mijn zaak en ik wordt er altijd blij van als ik dat bij andere bedrijven ook terug zie. Dat geldt zeker ook voor Balans. Balans is een bedrijf met vijftig jaar ervaring en passie voor het vak. Ik ben ervan overtuigd dat ze daarom echt goed werk leveren. Mocht je als ondernemer op zoek zijn naar een schoonmaakbedrijf dat je alle zorgen uit handen neemt op het gebied van de schoonmaak van je pand, kantoor of woning. Ga dan eens naar balansschoonmaak.nl en kies voor de diensten van dit schoonmaakbedrijf. Voor vragen, opmerkingen of een offerte op maat kun je altijd even contact opnemen.

Lees meer…