Wilt u als bedrijf, ondernemer of organisatie een volgende stap zetten waarin een andere, nieuwe methode van werken wordt gebruikt, dan bent u bij ons op het juiste adres. We leven in tijden van grote en snelle verandering. Dat betekent dat we als bedrijf op deze veranderingen in moeten spelen. Doen we dat niet, dan zullen onze concurrenten het van ons winnen en dat is het laatste wat we willen. De scrum methode laat zich in de eerste plaats kenmerken door een gebrek aan planning. Als we denken aan het uitvoeren van projecten, dan denken we vaak in de eerste plaats aan het maken van een plan. Maar dat is geenszins effectief wanneer we gebruik maken van de scrum methode. Tijdens een scrum training leren de deelnemers hoe ze het beste uit zichzelf naar boven moeten halen. Dat leren de deelnemers niet door een planning te maken waar ieder detail van de voren wordt bepaald. Nee. Dat leren de deelnemers door naar elkaar te luisteren en open de staan voor alles wat er om hen heen gebeurt. Open staan voor verandering is vele malen effectiever dan het proberen vast te houden aan een bepaald plan. Een scrum training volgen is ontzettend leerzaam. In de eerste plaats leert u namelijk hoe u effectief kunt samenwerken. Maar daarnaast leert u ook om uw oude patronen te doorbreken en de controle los te laten. Er zijn verschillende trainingen mogelijk. Wij bieden bijvoorbeeld een agile scrum training van een middag en avond, inclusief persoonlijke begeleiding door een van onze beste trainers. Deze scrum training is zeer intensief maar tevens ook zeer effectief. Dat is dan ook precies het doel van deze training; dat u in korte tijd grote stappen kunt maken. Daar gaan we voor. De verschillende trainingen die u bij ons kunt volgen zijn:

  • de agile scrum training gericht op de werkomgeving
  • de follow-up training die meer gericht is op de begeleiding
  • complete scrum training met certificering naar keuze
  • een korte en intensieve twee daagse training
  • een langere training verspreid over een langere periode

Scrum training voor het beste resultaat

Hoe komt het nou dat er zulke ongelofelijk goede resultaten worden behaald wanneer men een scrum training volgt? Dat heeft een aantal redenen. Een misvatting van veel bedrijven en instellingen is dat het functioneel is om gebruik te maken van een zeer gedetailleerde planning. Natuurlijk kunnen projecten succesvol worden afgerond wanneer ze worden uitgevoerd volgens een plan dat vooraf is bepaald, maar waar men vaak geen rekening mee houdt met deze verouderde methode, is de mogelijkheid van verandering. Scrum is niet alleen een werkwijze, maar het is een filosofie, en wel een filosofie van verandering. In deze filosofie staan eigenlijk twee zaken centraal. Dat zijn ten eerste de mogelijkheid tot verandering en ten twee is dat de vruchtbaarheid van het samenwerken met andere mensen. Samen kunnen we namelijk meer dan alleen. Dat is iets waarvan niet iedereen zich altijd bewust is. Toch kunnen we met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid stellen dat meer mensen ook over meer capaciteiten bezitten. Als we hier op de juiste manier mee omgaan, dan kunnen we veel meer bereiken. Dat is iets wat we proberen te doen als we aan de slag gaan met scrum. Samenwerken betekent dat we gebruik maken van onze individuele kracht ten behoeven van een groepsproces. Dat is waar het allemaal op neer komt. Een scrum training volgen doet u, of uw personeel onder begeleiding van een zogenaamde scrum master. In een scrum training komen alle facetten van de scrum filosofie aan de orde. Dat is ontzettend belangrijk, want het gaat er bij een scrum training om dat de deelnemers zich een nieuwe manier van kijken en denken eigen maken. De scrum trainer is er in getraind om de filosofie zo duidelijk mogelijk over te brengen. Dat is waar het in de scrum training allemaal om gaat. Als u graag meer wilt weten over de scrum training. Of u heeft wel een aardig beeld gekregen maar u weet niet precies welke vorm van de training het beste past bij uw organisatie, neem dan gerust contact met ons op. U vindt ons telefoonnummer op de website. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om een online inschrijving te doen.

Samen komen we verder

Een veel gehoord probleem op kantoren is dat mensen met elkaar in conflict komen. Dat is heel erg vervelend en bovendien zonde, omdat als mensen met elkaar in conflict komen, zij helemaal niet tot hoge hoogte kunnen komen. De scrum methode is in grote mate gericht op het samen werken. Dat betekent dat zij er heel erg mee bezig is om er voor te zorgen dat processen in een groep goed verlopen en dat mensen het beste in elkaar naar boven halen. Dat kan worden bereikt door een goede samenwerking waarbij er op ieder moment wordt ingespeeld op mogelijke veranderingen. Dat schept namelijk een band waarin een groep goed kan functioneren. Een scrum training volgen kan bij ons op ieder moment. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de inschrijving en de verschillende les vormen.