Waarom zou u als bedrijf kiezen voor ACT? Dat is een goede vraag, waar wij maar wat graag antwoord op geven. Bedrijven, ondernemingen en organisaties hebben iedere dag te maken met communicatie. Bij alles wat er gebeurd, wordt er gebruik gemaakt van taal. In veel gevallen worden vergaderingen genotuleerd en het is voor bedrijven belangrijk om informatie vast te leggen. De administratie van een bedrijf wordt complexer al naargelang het bedrijf groter is. Daarom zijn bedrijven vaak gebaat bij de automatisering van het systeem, want dat scheelt tijd, veel tijd. We kennen allemaal de uitspraak ‘tijd is geld’. Deze uitspraak komt niet zo maar uit de lucht vallen, want voor bedrijven is tijd wel degelijk geld. Een bedrijf moet vaak namelijk in tijd investeren omdat zij werknemers, huur en andere kosten per termijn moeten betalen. Hoe meer informatie er verwerkt kan worden in een korte tijd, hoe meer geld dat uiteindelijk oplevert. Het implementeren van het CRM systeem van ACT kan er voor zorgen dat bedrijven veel geld besparen. Bij Tendenz helpen wij u met het project van implementatie van het systeem van ACT. Wij leiden op en begeleiden. Daarnaast zien wij het geven van advies als een van onze belangrijkste diensten. Als u namelijk graag het CRM systeem van ACT wilt implementeren, dan moet u er voor zorgen dat u de juiste begeleiding geniet en dat zowel tijdens als na de implementatie van ACT goede zorg bestaat zodat het systeem ook optimaal benut kan worden. Een gedegen implementatie van ACT CRM  zorgt er voor dat u meer uit uw bedrijf haalt en dat is precies wat u wilt. Natuurlijk is het belangrijk dat de gebruikers van de nieuwe software begrijpen hoe ze aan de slag moeten gaan met het systeem. Alleen dan profiteert u optimaal van uw investering. Dit is dan ook de reden dat wij tal van trainingen bieden die er voor kunnen zorgen dat uw personeel goed wordt opgeleid in het systeem. Het voordeel van ACT is:

  • zeer eenvoudig in gebruik: dus geen eindeloze trainingen volgen
  • zeer goede prijs kwaliteit verhouding als u kiest voor de implementatie
  • het beste rendement uit uw bedrijf of organisatie halen mogelijk
  • betere communicatie mogelijk met uw huidige en nieuwe relaties
  • automatisering van het systeem en directe toegang mogelijk

ACT trainingen volgen

Zoals gezegd is het belangrijk dat wanneer u als bedrijf kiest voor ACT, u er ook voor zorgt dat het systeem door u werknemers goed in gebruik wordt genomen. Dat is een van de voornaamste zaken waar u mee te maken krijgt. Het voordeel van ACT is dat het zeer gebruiksvriendelijk is, maar natuurlijk hebben we bij de implementatie van een systeem altijd te maken met aanpassingen en daarvoor moeten er nieuwe dingen worden geleerd. De aanpassingen en nieuwe systemen optimaal benutten gaat het snelst als u er met aandacht en geduld mee omgaat. Dat zal u een optimaal rendement opleveren van ACT. ACT kan in zijn geheel worden aangepast aan de processen van uw bedrijf of organisatie waar u op dit moment mee werkt. Op die manier worden de aanpassingen gedaan die het beste aansluiten op de processen en zal u de juiste keuze maken. Het is zeer relevant om uw database up-to-date te houden en dat kan alleen als u de juiste keuze maakt en te alle tijden zorgt voor de systematisering van de gegevens. Handmatig de administratie onderhouden is voor grote bedrijven een groot risico en juist deze bedrijven kiezen steeds vaker voor ACT. Personeel moet goed worden ingewerkt en dat is iets wat onder onze service valt. Neem contact met Tendenz op als u meer wilt weten over de software van ACT en over de mogelijkheden voor de implementatie van de software van ACT. Op naar een hoger rendement om het beste uit uw bedrijf te halen. Dat is toch wat we allemaal willen als ondernemer?

Implementeren is groeien

Een volledige database waarin u makkelijk en snel informatie terug kunt vinden is de kern van een goed lopend bedrijf. Inzicht in het eigen bedrijf en de eigen administratie mag niet minder dan perfect zijn. Als bedrijf hechten wij grote waarde en besteden wij veel aandacht aan het project van implementatie. Kiest u bijvoorbeeld voor CRM, dan zullen wij er voor zorgen dat de implementatie helemaal volgens plan verloopt en voor, tijdens en na de implementatie zullen wij u dan ook op de hoogte houden van wat er allemaal gebeurt. We besteden aan alle facetten die aan bod komen de nodige aandacht en er is voor uw als bedrijf op ieder moment voldoende ruimte om vragen te stellen en eventuele aanpassingen te doen. Nadat we het systeem hebben ingevoerd, zullen we altijd een evaluatiemoment inplannen. We zullen dan bespreken met u hoe u het proces heeft ervaren en waar u eventueel nog verbeteringen ziet die wij zelf niet hebben ontdekt. Net als u, zijn wij continue bezig met het aanscherpen van onze werkwijze zodat we op ieder moment de beste diensten kunnen leveren en wij u als klant goed kunnen helpen. Op weg naar de beste strategie; dat is voor u relevant en voor ons ook. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Ook als u enkel informatie in wilt winnen staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Wij bedienen u vrijblijvend van advies.