Heeft u wel eens nagedacht over de mogelijkheden van preventief onderzoek? Dan is dat wellicht een goed idee voor u. Wij van privatescan.nl kunnen u van dienst zijn en wel met de beste onderzoeken uitgevoerd door de beste mensen in het vak. U kunt in de meeste gevallen niet aanvoelen wanneer een ziekte in uw lichaam zich ontwikkelt. Dat is het verraderlijke aan ziektes. Zeker wanneer het gaat om een pril stadium. Dat heeft te maken met het feit dat er nog geen nadrukkelijke signalen worden afgegeven en op het moment dat dit wel het geval is, dan is het vaak zo dat een ziekte al in een vergevorderd stadium is en dat is een slechte zaak. Soms kan een ziekte zelfs zo ver gevorderd zijn dat het fataal is. Dit dient natuurlijk voorkomen te worden en als u de mogelijkheid heeft, dan is deze scan dan ook altijd een goede keuze die u veel oplevert. Een total body scan is een onderzoek van uw lichaam dat uw hele lichaam onderzoekt. Er wordt gekeken of er in het lichaam ziektes aan het ontwikkelen zijn en ook wordt uw bloed onderzocht. Aandoeningen kunnen met de total body scan kunnen worden ontdekt. Wij maken een MRI scan. U kunt op onze website kiezen voor verschillende onderzoeken zoals de total body scan, maar ook voor afzonderlijke onderzoeken. Sommige mensen maken zich veel zorgen over hun gezondheid. Deze mensen vinden het belangrijk om er voor te zorgen dat ze in een vroeg stadium weten of er iets aan de hand is. Dat heeft vele voordelen. Wanneer u bepaalde tekorten heeft, of er zijn ziektes die zich aan het ontwikkelen zijn, dan is een onderzoek erg belangrijk. U kunt contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag verder en bedienen u van advies over de mogelijkheden die u heeft op het gebied van onderzoek. Wij bieden u:

  • de beste en meest nauwkeurige onderzoeken
  • verschillende klinieken in Duitsland
  • de beste prijs garantie voor de onderzoeken
  • de beste artsen voeren de onderzoeken uit
  • alles onderzoeken worden op dezelfde dag uitgevoerd

Total body scan voordelen

Er zijn grote voordelen aan het doen van een total body scan. Het eerste voordeel is natuurlijk dat aandoeningen kunnen worden ontdekt in een stadium dat deze nog geen ernstige vormen hebben aangenomen. U kunt zo ziektes genezen. Er zijn veel mensen die regelmatig een scan laten uitvoeren en deze mensen voorkomen problemen. Daarnaast kan het laten uitvoeren van een total body scan heel veel onzekerheid wegnemen bij mensen die het gevoel hebben dat er wellicht iets mis is. Het is een goede investering en steeds meer mensen overwegen dan ook om een body scan te laten uitvoeren. Wanneer u deze scan door ons laat uitvoeren dan geniet u bovendien nog van een aantal andere voordelen. De grootste voordelen hebben we al vermeld, maar laten we er nog eens een aantal bespreken. Onze onderzoeken worden zeer nauwkeurig uitgevoerd. Wij hebben vele jaren ervaring en werken met de beste technieken en natuurlijk met de beste mensen. Wij hebben voor u een aantal pakketten waar u uit kunt kiezen. In deze pakketten zitten een aantal standaard onderzoeken. Er zijn namelijk ziektes die veel voorkomen en ziektes die minder voorkomen. Vrouwen lijden weer onder andere gevoeligheden dan mannen. Wanneer u contact met ons opneemt, dan kunnen wij u altijd bedienen van advies over welk onderzoek u het beste uit kunt laten voeren. Dit advies baseren wij op uw gesteldheid. Wij zullen wanneer u contact met ons opneemt over het doen van een onderzoek vragen stellen over uw leeftijd, klachten die u mogelijk heeft, ziektes die u eerder heeft gehad en natuurlijk erfelijke aandoeningen.

Erfelijke belast zijn

Sommige mensen zijn erfelijk belast, op een dusdanige wijze dat zij van te voren al weten dat ze een zeer grote kans op een bepaalde vorm van kanker hebben. Zo zijn er vrouwen die de ingrijpende keuze maken om hun borsten preventief te laten verwijderen. Dit zijn zeer heftige ingrepen die in sommige gevallen onvermijdelijk zijn. Bepaalde aandoeningen, ziektes of tekorten kunnen echter ook verholpen worden wanneer er tijdig een total body scan wordt gedaan en u de juiste stappen onderneemt. Er zijn veel mensen die dankzij de total body scan erger voorkwamen. Een total body scan kan in een dag worden uitgevoerd. Mannen en vrouwen die aankloppen bij onze kliniek, vinden het vaak belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn en vragen vaak aan ons hoe lang het onderzoek van de total body scan duurt. Wij hebben er echter heel bewust voor gekozen om een total body scan altijd in en dag te doen. Deze dag staat helemaal in het teken van uw onderzoek en het zal u aan niets ontbreken. Omdat onze klinieken zich in Duitsland bevinden, is het handig dat u niet meerdere keren heen en weer hoeft voor verschillende onderzoeken. Onze artsen zorgen voor u en er is op ieder moment ruimte om vragen te stellen. De kosten voor een scan verschillen. Een total body scan kost u €1295,-. U kunt ook voor een private scan kiezen en delen van het lichaam laten onderzoeken. Wij kunnen hartonderzoeken uitvoeren, darmonderzoek, maagonderzoek en bloedonderzoek. U kunt de scan vergelijken met een APK keuring van de auto. Eigenlijk zou iedereen het moeten doen. Helaas is dat nog niet mogelijk, maar de verwachting is wel dat het voor steeds meer mensen mogelijk zal zijn.