Het kan gebeuren; uw DSG versnellingsbak is kapot. Dat is reuze hinderlijk, want dit is een belangrijk onderdeel van uw auto en moet direct gerepareerd worden. U kunt als uw DSG versnellingsbak kapot is rekenen op onze snelle diensten. Garage Haarman is de expert op het gebied van reparaties van uw auto en wij hebben zowel de benodigde kennis als het juiste gereedschap in huis. Wij zijn de specialist op het gebied van de DSG versnellingen en versnellingsbakken. Deze bakken hebben een mooi systeem wat wanneer het allemaal goed werkt een zeer soepele en snelle schakeling mogelijk maakt. Wanneer dit niet het geval is, dan kunt u er wel op rekenen dat de DSG versnellingsbak kapot is en dus zo snel als het mogelijk is gerepareerd moet worden. Voor de reparatie kunt u op ieder moment bij ons aankloppen. Wij zijn geen bedrijf dat zich strikt houdt aan de openingstijden van reguliere winkels. Wij geloven in service die wordt toegespitst op uw wensen en als het zo uitkomt, dan voeren wij reparaties ook gerust uit in het weekend. Dat is geen enkel probleem. Uw DSG versnellingsbak kapot? Neem direct contact op en dan zorgen wij voor de reparatie van de bak op korte termijn. Om voor een goede reparatie te zorgen, dient het bedrijf dat u kiest de juiste kennis in huis te hebben, alsmede de juiste gereedschappen die voor een duurzame reparatie en in sommige gevallen voor de vervanging van bepaalde onderdelen te zorgen. Wij bieden u deze kennis en het specialisme dat u nodig heeft wanneer uw DSG versnellingsbak kapot is. Ook voor andere reparaties en diensten kunt u echter bij ons aankloppen:

  • Wij kunnen zorgen voor tijdelijk onderhoud van uw auto;
  • Wij zorgen voor diverse reparaties ook in het weekend en zijn zeer flexibel;
  • Wij bieden een zeer goede, betrouwbare en duurzame service;
  • De prijs kwaliteit verhouding is bij ons zeer gunstig en dat merkt u;
  • U kunt altijd makkelijk en snel in contact komen met onze specialisten.

De DSG versnellingsbak kapot; de beste specialisten lossen het op

Is uw DSG versnellingsbak kapot of wilt u een periodieke keuring laten uitvoeren door de beste experts met vele jaren ervaring? Dan hoeft u niet verder te zoeken en kunt u het beste direct een afspraak maken met onze medewerkers. Ieder voertuig heeft wel eens een mankement en dat moet worden opgelost. De meeste mensen die een auto rijden, vinden het prettig om op ieder moment terecht te kunnen bij een garage waar ze van op aan kunnen. Een garage die diensten biedt op ieder moment. Een ongeluk of manco kan zich immers op ieder moment aandienen of openbaren en dat is het niet bepaald handig als u moet wachten tot na het weekend. Een voorbeeld; uw DSG versnellingsbak is kapot. U wilt dat dit direct wordt opgelost, maar de garage waar u aanklopt heeft geen ruimte of tijd. Daar zit u dan. Daar bent u mooi klaar mee. Uw DGS versnellingsbak is kapot en u kunt er niets aan doen. Dat is iets wat wij u niet aan zullen doen, wij hanteren een flexibele service en dat betekent dat wij ook in het weekend reparaties uitvoeren. Garage Haarman staat voor u klaar op ieder moment. Wij zorgen, in het geval dat we uw probleem niet direct voor u op kunnen lossen altijd voor vervangend vervoer. Dat behoort tot onze diensten. Dit vervangend vervoer nemen wij voor onze rekening en u hoeft er dan ook niets voor te betalen. Wij werken alleen maar met de beste mensen; Experts die niet alleen verstand hebben van de techniek, maar ook passie hebben voor het vaak. Daar zit hem nou net het verschil met andere bedrijven die toch vaak op de automatische piloot werken en montages het liefst zo snel mogelijk uitvoeren. Wij zetten een stap extra, door te kijken naar de mogelijkheden en in het geval dat uw DSG versnellingsbak kapot is, stellen wij ook altijd voor om bepaalde koppelingen te versoepelen al naargelang uw persoonlijke wensen. Daar mag u bij ons op rekenen.

De beste service

Wij bieden u graag de beste service aan. Onze klanten zijn dat ook van ons gewend. Ook zien we het als onderdeel van deze persoonlijke service om onze expertise met u te delen. Meer inzicht in uw voertuig kan er namelijk in sommige gevallen voor zorgen dat u er eerder bij bent en dat gevoeligheden snel kun worden opgelost door het vervangen van materialen. Ook wanneer uw DSG versnellingsbak kapot is, kunnen wij onderdelen vervangen en reparaties verrichten die de levensduur van de bak verlengen en uw gebruiksgemak verhogen. Is uw DSG versnellingsbak kapot of heeft u het idee dat er een bepaald onderdeel vervangen moet worden omdat uw koppelingen minder soepel zijn, neem dan altijd even contact met ons op. Soms is uw DSG versnellingsbak niet kapot, maar zouden bepaalde onderdelen wel vervangen kunnen worden. Wij kunnen snel zien wat de beste oplossingen zijn. Er zijn verschillende oplossingen mogelijk wanneer uw DSG versnellingsbak kapot is of mankementen vertoont zoals: we kunnen de Mechatronic voor u in zijn geheel vervangen; we kunnen veranderingen aanbrengen in de software of nieuwe software programmeren voor een beter en sneller gebruik. Ook hebben wij de mogelijkheid om koppelingen te vervangen. Het is zaak dat wanneer er iets schort aan uw versnellingsbak, dan u dit laat oplossen door een specialist en die specialist zijn wij.