Veel producten in ons dagelijks leven kunnen niet zonder verpakking. De meest producten worden zelfs meerdere malen verpakt, zodat de houdbaarheid verlengd wordt. Echter brengt dit ook kosten met zich mee, die vaak hoger zijn dan de kosten voor het product zelf. Op deze kosten kunt u besparen in Venlo. Door op deze kosten te besparen in Venlo leveren de producten u extra geld op. Adviesburo van der Meulen Bosma BV kan u helpen om te besparen in Venlo op uw verpakkingsmateriaal. Wij leggen u graag aan de hand van situaties uit hoe u kunt besparen in Venlo en waarom verpakkingen toch noodzakelijk zijn om te gebruiken.

Besparen in Venlo doet u met deskundig advies

De verpakking van het product kost vaak meer dan het product zelf. Toch is de verpakking van producten noodzakelijk voor:

  • Vershouden van producten
  • Extra verpakking tegen breuken
  • Om diefstal te voorkomen
  • Om de producten handzaam te verplaatsen
  • Aan het pallet vast te binden
  • Meer-besparen

Daarom is het logisch dat verpakkingskosten een serieus onderwerp zijn. Echter kunt u hierop een hoop besparen in Venlo. Vooral bij omverpakkingen, dozen en alles wat daarna komt, zijn veel interessante manieren te bedenken om te besparen in Venlo. De kostenreductie is namelijk vaak een kwestie van anders denken. Denk bijvoorbeeld aan de verpakkingen in een fabriek. Hier wordt soms alles in zakken gedaan, welke daarna op pallets per vrachtwagen naar de klant werden vervoerd. De bovenste pallet beschadigt hiermee vaak de bovenste zakken van de onderste pallet. Klanten willen echter niet betalen voor kapotte zakken, waardoor u geld misloopt. Hierbij kunt u als eerste al besparen in Venlo, door gebruik te maken van houten platen. Een duurdere oplossing, maar uiteindelijk wel een grote kostenbesparing. Een ander voorbeeld is die van een inkoper. Deze moest van hogerop de kosten met minstens 25 procent verlagen. Door kartonnen platen overal tussen te doen, verlaagde hij de kosten zelfs met 40 procent. Echter wilde hij het jaar erna een niet nog grotere besparing over zich heen halen, waardoor hij koos voor dikker karton met een kostenbesparing van 28 procent. Dit zijn slechts enkele voorbeelden hoe u kunt besparen in Venlo. Indien u ook wilt weten hoe u kunt besparen in Venlo, kunt u altijd in contact komen met ons. Samen kijken wij dan naar de mogelijkheden voor uw bedrijf en hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn. Hierbij geldt dat niets onmogelijk is, zolang u maar out of the box denkt. Wij helpen u graag om te besparen in Venlo op al uw verpakkingsmateriaal.

Wij weten wat er speelt in het werkveld

Adviesburo van der Meulen Bosma B.V. is uw specialist op het gebied van kostenbesparing op verpakkingsmateriaal. Wij weten als geen ander dat tegenwoordig een product onlosmakelijk verbonden is met een verpakking om bijvoorbeeld het product vers te houden of te beschermen tegen beschadigingen. Ook voor andere zaken is een goede verpakking noodzakelijk. Hier kan echter een grote kostenbesparing mee gerealiseerd worden, zolang u open staat voor veranderingen en creatieve oplossingen. Wij helpen u daar graag bij door maatwerk te leveren. Wij verstrekken interessante besparingsmogelijkheden op verpakkingen voor ondernemers en daarmee ook een kostenreductie. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor uw verpakkingsmateriaal is? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op meer-besparen.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door het beantwoorden van uw vragen en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om een samenwerking met ons aan te gaan.